Love&Sex

Moguće je uživati u seksu za vrijeme menstruacije, pogotovo u ova 3 položaja

  • Seks za vrijeme menstruacije?
  • Da, moguć je i može biti jako lijep – ako znaš prave seksualne položaje
  • Otkrit ćemo ti na što sve trebaš pripaziti kod seksa za vrijeme menstruacije

Za mnoge je seks za vrijeme menstruacije još uvijek totalni tabu. Međutim, uopće nije toliko loš – kao što se mnogima može činiti na prvi pogled. Naprotiv: seks za vrijeme menstruacije može biti itekako dobar. Otkrit ćemo ti sve o toj temi te koji se seksualni položaji preporučuju u to vrijeme…

Seks za vrijeme menstruacije: evo što trebaš znati…

1. Je li seks bolji za vrijeme menstruacije?

Doista bi – zbog prokrvljenosti za vrijeme menstruacije – bilo moguće da je tvoja stidnica osjetljivija te općenito imaš veću želju za seksom. Osim toga, puno je žena za vrijeme mjesečnice vrlo osjetljivo na dodire – te može doživjeti snažne orgazme. S druge stane, moguće je i da za vrijeme menstruacije imaš manje želje za seksom. Sve ovisi od žene do žene, ali i od menstruacije do menstruacije.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

2. Može li seks pomoći smanjiti menstrualne tegobe?

Kod nekih žena seks doista može ublažiti menstrualne tegobe. Ugodan osjećaj u donjem dijelu tijela za vrijeme seksa može ti pomoći da zaboraviš na bolove…

anketa | Autor: miss7 miss7

3. Moram li se zaštititi za vrijeme menstruacije?

Ako su zaštita kondom ili dijafragma, onda ih koristi i za vrijeme mjesečnice. U krajnjoj liniji, ne može se sa sigurnošću znati kada dolazi do ovulacije – ponekad je to slučaj i za vrijeme menstruacije. Osim toga, uvijek treba paziti na moguće spolne bolesti te se trebaš zaštititi od njih te drugih infekcija.

Ovi seksualni položaji pobrinut će se za dobar seks za vrijeme menstruacije

Kako bi seks za vrijeme menstruacije bio osobito čaroban, preporučuju se ova tri položaja. Ali, još jedan savjet prije: stavi za vrijeme seksa ručnik ispod sebe (kako bi bila sigurna od eventualnih krvavih mrlja).

1. Prvi položaj je osobito dobar ako želiš biti sigurna da će izići malo krvi. Lezi na leđa, stisni noge te podigni bokove prema gore. Tvoj partner kleči lijevo i desno od tebe te prodire penisom u tebe. Kad je u tebi, može uspravno sjediti ili leći prema naprijed.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

2. Sve dame koje za vrijeme menstruacije imaju grčeve u trbuhu ovo će jako zanimati. Lezi tako da si leđima okrenuta prema partneru te se mazite dok on prodire u tebe – tako možeš opušteno ležati i uživati.

3. Za treći položaj stavi jastuk ispod trbuha tako da ti je stražnjica malo u zraku. Tvoj partner može prodrijeti straga u tebe – neće iscuriti puno krvi.
 

POGLEDAJ PETU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FOTOGRAF I GLAZBA

 



 
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0