Love&Sex

Modna ljubavna priča Lane Jurčević i Londona

Kratak odmor od obveza i putovanje u jedan od omiljenih gradova, pjevačici su poslužili kao stilska inspiracija

Svima je jasno: Lana Jurčević je pokleknula pred jednim od najvećih (i najtoplijih) ovosezonskih trendova. Čupave predimenzionirane bunde postale su njezin glavni modni adut pa se na svom Instagramu neumorno hvali kolekcijom na kojoj bi joj svaka trendsetterica mogla pozavidjeti.

Nakon što je za šetnju omiljenog ljubimca, šnaucera Šnickea, odjenula glamuroznu bundicu, za putovanje u London ne odabrala nešto čupaviju i tamniju varijantu.

 

#SelfieQueen with a #SelfieStick 😂

Fotografiju objavljuje Lana Jurcevic Official🍬️ (@lana_jurcevic)

U jednoj od posljednjih objava na Instagramu pjevačica je "otputovala u prošlost" te se prisjetila djetinjstva kada je u London dolazila s roditeljima. Ipak, osim u mislima, u prošlost je otputovala i svojom odjevnom kombinacijom. Naime, pravo oduševljenje je uslijedilo kada se pohvalila pravim retro, veličanstvenim primjerkom bunde u kojoj bi preživjeli i oštru rusku hladnoću.

Iako je daleko od Rusije niske temperature Lanu su "natjerale" da je odjene za šetnju Londonom, a kombinirala ju je uz popularne cipele kakve nose i Severina te Nina Badrić. No, šećer na kraju kojim je zaokružila svoj retro stil sasvim sigurno je bio klasični modni dodatak koji svi obožavaju - crni šešir.

Photo: Danijel Berković/Pixsell

Komentari 0