Love&Sex
Muškarci ne razumiju

Menstruacija nije plave boje! Koje smo još zablude morale objasniti muškarcima

  • Jesi li ikada imala razgovor s nekim pripadnikom suprotnog spola i shvatila da ima potpuno krivo 'znanje' o tome kako funkcioniraju neki dijelovi tijela ili tjelesne funkcije žena?
  • Žene na Redditu podijelie "wtf momente" s muškarcima koji su pokazali neznanje o ženama u punom sjaju 
  • Imaš li i ti podijeliti koji primjer muške naupućenosti koji te ostavio bez riječi?

"Muškarci su s Marsa, žene s Venere" ime je jedne od najpoznatijih knjiga o partnerskim vezama muškaraca i žena, a o njenoj istinitosti svjedočit će svatko tko je ikada imao odnos sa suprotnim spolom. Zbilja, ponekad se čini kao da smo s druge planete, a to sigurno misle i muškarci. Posebice je to očito kada postave pitanje o nekim "ženskim stvarima" i pokažu sav sjaj nerazumijevanja toga kako zapravo žene funkcioniraju. 

Loši spojevi preko Tindera kojima su svjedočili konobari Možda vas zanima 8 stvarnih prvih spojeva iz pakla kojima su svjedočili su konobari. Ovo su njihove priče... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Zapanjujuće je da čak i danas, kada imamo nadohvat ruke informacije o praktički svemu što možemo zamisliti, još uvijek postoje muškarci koji imaju krajnje pogrešne pretpostavke o tome kako funkcionira žensko tijelo. Korisnik Reddita u/Gamestar02 razotkrio je ovo u bolnim detaljima prije nekoliko mjeseci kada su se obratili popularnoj zajednici r/AskReddit s pitanjem: "Žene Reddita, koji je vaš 'tako žene ne funkcioniraju' trenutak?" Stigle su tisuće odgovora, od kojih su mnogi sasvim jasno dali do znanja da je obrazovni sustav iznevjerio mnoge naše Marsovce.

 | Autor: shutter shutter

6 situacija kada muškarci nisu razumjeli kako žensko tijelo funkcionira

1. "Ne piškimo iz vagine", napisala je jedna korisnica miskoncepciju o ženskoj anatomiji koja muči mnoge muškarce. "To je uretra."

2. "Imala sam prijatelja na faksu koji je mislio kako je menstruacija plave boje, kao što vidiš na reklamama za uloške."

3. "Jednom sam imala vrlo zabavan razgovor s jednim gospodinom. Čovjek je bio zbunjen zašto bi nam uopće trebali ulošci. Pitao je zašto jednostavno ne idemo češće na WC tijekom menstruacije. Mislio je da možemo zadržati mjesečnicu kao što to radiš s mokraćom te smatrao da ulošci služe samo ako se dogode nezgode. Njegovo obrazloženje je bilo da kada bi žene bile opreznije, ne bi nam trebali proizvodi za menstruaciju."

via GIPHY

4. "A na suprotnom kraju tog spektra muškog neznanja imate NASA-ine znanstvenike koji su spakirali nekoliko stotina tampona kad je Sally Ride išla u svemir na nekoliko tjedana i provjerili s njom da li ima dovoljno!"

5. "Najbolja situacija koje se mogu sjetiti bila je nešto što je jedan moj prijatelj jednom rekao. Njegova sestra je dojila i rekla 'Ne znam da li mi je ostalo dovoljno' svojoj bebi. Tako je moj prijatelj ljubazno predložio da netko drugi možda uskoči i pitao mene. Rekla sam da ne dojim jer nemam bebu, a on se iskreno šokirao kad je saznao da samo žene koje su rodile mogu dojiti. Bio je uvjeren da svaka žena ima sise puna majčinog mlijeka u svakom trenutku. Imao je tada 25 godina. Ovo nikada neću zaboraviti."

via GIPHY

6. "Svaki put kad čujem nešto čak i blizu "njena vagina je labava zbog x y z razloga" izgubim pet godina života. Ako je žena s kojom si intiman "opuštena tamo dolje" to nije zato što je spavala s gomilom muškaraca, to je zato što je stvarno uzbuđena i zaljubljena u tebe. To je dobra stvar."

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima reći o dr. Ogundeleu, sjajnom čaraču koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan. Rekao ... prikaži još!
  • manfred

    Hahaha