Love&Sex
Ljubavna avantura ispisana najromantičnijim stihovima Ljubavna avantura ispisana najromantičnijim stihovima Ljubavna avantura ispisana najromantičnijim stihovima

Ljubavna avantura ispisana najromantičnijim stihovima

Robert Montgomery i Greta Bellamacina u priči koja ljubav znači

Jedna od najljepših ljubavnih priča modernog doba ispisana je prekrasnim stihovima dvoje mladih umjetnika, škotskog pisca Roberta Montgomeryja i engleske glumice, modela i pjesnikinje Grete Bellamacina. Upravo je poezija zaslužna za njihov sudbonosni susret zbog kojeg su otkrili novu dimenziju ljubavi. Dijeleći međusobnu strast prema stvaranju romantične književnosti, ovaj originalni dvojac napisao je zbirku pjesama pod nazivom „Points For Time In The Sky“. Upravo ih je zajedničko pisanje povezalo na način koji su do tada živjeli samo u svojim pjesmama.

 | Autor: Alex Franco Alex Franco Julius Meinl, jedna od najpoznatijih tvrtki koja je zaslužna za popularnost kave diljem svijeta, oduvijek je inspirirao slavne književnike i pjesnike te je po drugi put odlučio inspirirati svoje vjerne obožavatelje. Nakon globalnog eventa 'Plati kavu stihom', po prvi put lansira još jedan globalni event pod nazivom „Meet with a poem“, koji je poistovjećen s ovom prekrasnom ljubavnom pričom dvoje pjesnika. Za izvrstan okus i savršenu kremu u svakoj šalici zaslužan je jedinstven dizajn novih kapsula koje pružaju visoku funkcionalnost i donose najbolje od izuzetnih mješavina kave. Baš kao što Julius Meinl čini svijet boljim mjestom s vrhunskom kvalitetom svojih proizvoda, tako je i Robert Mongomery htio istaknuti važnost pisane riječ i njezinu moć, putem projekta „Poetry for change“, uz koje je hrvatska javnost već upoznala ovog nadarenog pisca.

 | Autor: Alex Franco Alex Franco Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju, upravo nalik onoj Robertovoj i Gretinoj, u Hrvatskoj se pokreće projekt „Jutarnji spoj uz kavu i stih“, kako bi uz Julius Meinl Inspresso kavu inspirirao ljude da se u vlastitom domu, kroz stihove upuste u avanturu otkrivanja svojih osjećaja. Postojeća ljubav polako postaje samo rutina i krajnje je vrijeme da svoje jutarnje druženje pretvorite u poetičan spoj. Stoga potaknite svog partnera da u razdoblju od 15.09. do 15.10 zajedno s vama, putem aplikacije koju možete pronaći na Julius Meinl Facebook stranici, napišete najljepše ljubavne stihove i uključite se zajedno u najromantičniju pustolovinu ove jeseni.

 | Autor: Alex Franco Alex Franco

Photo: Alex Franco

Komentari 0