Love&Sex 09. lipnja 2018.

Ljeto dolazi: Sve opasnosti seksa u moru

Thinkstock.

Vani je ugodno toplo, noć je predivna, tvoj dragi leži polugol pored tebe – pa tko još ne razmišlja o seksu na plaži…

Seks u vodi bi svatko trebao iskusiti barem jedanput. Svejedno je li to u moru ili možda u bazenu. Međutim, koliko god takav seks zvuči uzbudljivo i osvježavajuće, nije potpuno jednostavan i bezopasan. Usprkos tome, kako bi prvi puta seks u vodi bio uspješan, donosimo nekoliko važnih savjeta… 

1. Seks u vodi: najbolji položaji 

Plus za seks u vodi: naime, u vodi su vaša tijela lagana poput pera. Položaji koje ne volite ili uopće ne prakticirate na suhome – primjerice, seks u stojećem položaju – sada možete konačno isprobati. Seks u psećem položaju ili položaj „ona gore“ također su mogući – ako je voda dovoljno plitka. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

2. Je li seks u moru ili bazenu zabranjen?

Minus za seks u vodi – ako se seksate na javnom mjestu, onda je to zakonski zabranjeno. Dakle, kod nas to vrijedi za cijelu obalu, a o hotelskim bazenima da ne govorimo. E, sada, nađete li kakvu skrovitu uvalu gdje vas nitko ne vidi ili možda neki privatni bazen… Međutim, ako vas uhvati policija – prijeti vam kazna za remećenje javnog reda i mira. 

3. Opasnosti kod seksa u vodi 

Krema za sunčanje je obavezna – ako ćete zabrijati danju. Naime, voda reflektira sunčevo zračenje te ujedno jača i djelovanje. Klor i slana voda također mogu izazvati alergijske reakcije. Nakon seksa obavezno se istuširajte te promatrajte kožu jedan do dva dana prije nego se odlučite na reprizu. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

4. Je li seks u vodi nezdrav?

Ako svoju seksualnu rutinu ne želite trajno preseliti u more, nema razloga za brigu. Ponekad si možete priuštiti seksi avanturu u vodi – a ljetni odmor idealan je za to. Moraš imati na umu da previše seksa pod vodom može negativno utjecati na floru stidnice. Posljedica može biti gljivična infekcija. Važno je da se nakon seksa otuširaš „neutralnom“ vodom te dobro posušiš. Ako tvoj partner koristi kondom, mora znati da lateks može od klora i slane voda postati porozan te puknuti. 
 

 | Autor:

Komentari 0