Love&Sex

Koristan podatak: deblji muškarci su bolji u krevetu

Nemoj mu više nikad reći: "Kakva ti je trbušina, prestani jesti!" Muškarci koji vježbaju i u dobroj su formi, ni u kom slučaju nisu i izdržljiviji u krevetu – deblji muškarci su u prosjeku izdržljiviji ljubavnici

Dragi dečki, postoji jedan razlog manje da se svaki dan mučite u teretani: jedno tursko istraživanje otkrilo je da muškarci koji imaju visoki BMI (tjelesni indeks mase, odnosno omjer tjelesne mase u kilogramima i kvadrata tjelesne visine u metrima: BMI = m / h2, a koristi se kao statistička mjera uhranjenosti) izdrže prosječno 7,3 minute u krevetu, dok muškarci normalne do ispodprosječne težine izdrže tek oko 2 minute! 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Razlog za to je manje seksi: deblji muškarci jednostavno imaju višu razinu estrogena – pa im treba više vremena da dožive orgazam. Muškarci koji treniraju i imaju pločice na trbuhu imaju ujedno i manju razinu estrogena pa nažalost često pate od prijevremene ejakulacije. 

Žene vole „dadbods“ 

U istom istraživanju otkriveno je i da se većina žena ne pali na savršeno isklesane sportske tipove – 75% žene preferiralo je „Dadbods“ – ili „normalno, prirodno muško tijelo“ – dakle, ono s trbuščićem. Doduše, ne zbog činjenice da ih pivski trbusi privlače, nego zato jer im je lakše skinuti se pred muškarcima sa zaobljenim trbuhom – to je priznalo čak 74% žena. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: miss
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar cvijetko

    cvijetko

    ijjjuuuu blago meni, pa nije ni čudo da ova moja luduje zamnom, eh još da mi je malo duži bilo bi super :D