Love&Sex
Isprobali smo prezervative budućnosti... Isprobali smo prezervative budućnosti... Isprobali smo prezervative budućnosti... Isprobali smo prezervative budućnosti...

Kondom koji ne smanjuje užitak? Testirali smo LELO HEX!

Kada netko objavi da će revolucionarizirati prezervative – odnosno kondome - mi slušamo! I testiramo! Naime, iako se prezervativi nisu puno mijenjali već 70 godina, švedska je tvrtka LELO svijetu nedavno predstavila nešto sasvim novo: prezervativ HEX. Prije nego ga isprobate sami, na vlastitoj koži, ovdje iz prve ruke možete saznati koje su sve njegove prednosti i kako smo se mi proveli.

Kako smo saznali, jedan od glavnih razloga zbog kojeg mnogi parovi izbjegavaju korištenje prezervativa je: smanjenje užitka. Priznajte, barem jednom ste to čuli od svog partnera: čak 50 posto Hrvata uopće ne koristi prezervative, a najčešći je razlog smanjenje osjećaja bliskosti, intime...

Upravo na tom polju HEX nudi jedno sasvim novo (i, po tvrdnjama mnogih, revolucionarno) rješenje zahvaljujući strukturi od 350 povezanih šesterokutnih ćelija, HEX prezervativi su dovoljno tanki da ne samo da ne smanjuju osjećaj dodira nego omogućavaju toplini tijela da se nesmetano – i trenutno! - prenosi među partnerima i povećava intimnost! Ako to nije razlog da ga nabavite već danas, onda stvarno…

Ali vratimo se na početak. Tri stvari će vam odmah zapeti za oko. Prije svega, odlična stvar kod HEXa je - dizajn. Minimalan, bijeli dizajn pakiranja originalan je i tako različit od često prešarene konkurencije. Bijeli HEX ćete prepoznati bilo gdje. I svatko će odmah znati da ste dio HEX kluba.

Pod dva, tu je - jednostavnost otvaranja. Dečko i ja smo se uvjerili da je samo jedan lagani potez dovoljan da se zaštitna ambalaža ekspresno otvori. Nema prekidanja akcije, pauziranja, prigovaranja i paljenja svjetla. Slijedi “montaža”, a – očekivano – HEX se navlači iznimno lako. Zbog te svoje tanke opne i strukture izgleda baš poput druge kože (ako to nije prečudno za reći). A to je dobra stvar.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Pod tri, a ovo je jako bitno: HEX ne spada. Uobičajene prezervative nekada morate pridržavati pri kraju kako biste izbjegli nezgodu. Ove apsolutno ne... (Čak i za vrijeme akrobatskih zahvata u spavaćoj sobi.) Ona spomenuta fina mreža šesterokutnih ćelija, s unutrašnje je strane, i sprječava spadanje s penisa ili neželjeno pomicanje za vrijeme akcije.

Naravno, mnogi će i dalje ostati pri svome i tvrditi kako ne žele koristiti prezervative jer se ništa ne može mjeriti s osjećajem seksa bez zaštite. Ali vjerujte, isplati se probati: meni je seks s HEX prezervativima bio gotovo bolji od onoga bez prezervativa. I to zbog dva glavna razloga: učinilo nam se kao da HEX koristi neki posebni lubrikant koji osjećaj čini nekako intenzivnijim ( a i dečko mi kaže da ga ne stišće pri korijenu penisa što vjerojatno čini cirkulaciju jačom, a onda i orgazam).

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Drugi razlog je osjećaj bezbrižnosti: kad ste sigurni da je rizik od infekcije, trudnoće, nezgode sveden na minimum, onda će i seks biti opušteniji i bolji. A HEX danas slovi za jedan od najpouzdanijih i najizdržljivijih prezervativa na tržištu.

Konačno, dečko i ja priznali smo poraz, odnosno seksualnu pobjedu: ako iz svega dosad napisanog nije bilo jasno :) bili smo oduševljeni stimulacijom koju pruža LELO HEX. No, ne vjerujte nam na riječ: nabavite HEX i uvjerite se sami... I uživajte u seksu, kao nikad dosad.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • hircus

    dobra reklama,ali nije lažna,provjereno!
  • david

    Ma fantAstična reklama! Poželim ga odmah navuč i u odsudstvu vagine istrest ručno u kondom jer mislim da će drk biti fantastičan!