Love&Sex

Koje su ženske osobine muškarcima najvažnije?

Ovdje ne govorimo o dugoj, plavoj kosi ni opsegu grudiju. Govorimo o osobinama koje će taknuti njegovu dublju stranu, nježnosti, skromnosti, jednostavnosti...

Što je ženska privlačnost? I zašto manje atraktivne žene često uživaju u muškoj pažnji, dok su neke prelijepe žene osuđene na samoću? Ovo je šest osobina koje će privući svakog muškarca...

1. Karakter

Da, muškarci se možda čine površnima, ali ni oni ne traže uvijek trofej nego partnericu. Ono što im je stvarno bitno jest kakva si, što i zašto govoriš, tvoji postupci, tvoj karakter. Ne misle da žene uvijek moraju biti u štiklama i tip-top sređene, a jedu samo salatu. Draže im je kad su cool same sa sobom, bez beda navuku staru trenirku i jedu pizzu rukama. 

2. Ljubav prema sebi

Voljeti samu sebe i imati dobru dozu samopoštovanja važni su preduvjeti za ostvarivanje zdrave veze i oni to osjećaju. Ako volimo i poštujemo sebe, ljubav i poštovanje moći ćemo pružiti i njemu, govori mu njegova podsvjest.

3. Nježnost

Naravno da je muškarcima jako bitan seks, ali i njima je potrebna nježnost. Zagrljaji, milovanja i osjećaj da ste tu za njih kad im je potrebno, pružaju im toplinu i sigurnost za kojima žude.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Samopouzdanje

"Pravi" muškarci žele "prave" žene. Žene koje znaju što žele u životu muškarcima su jednostavno neodoljive.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

5. Ambicioznost/ Ambicija

Ova osobina se veže sa samopouzdanjem. Muškarci žude za ženama koje imaju ciljeve i odlučne su da ih ostvare.

6. Skromnost

Skromnost ne znači gledati u pod i skrivati se iza muškarca. To jednostavno znači da se nekad neke druge stvari stave ispred vlastitih interesa. Ova je osobina muškarcima kod žena neodoljiva (i obratno).

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0