Love&Sex 03. studenoga 2018.

Kakve veze imaju seks i kućanski poslovi? E, pa ovakve

Thinkstock.

Ako ti i tvoj partner želite dobar seks, trebate se prvo koncentrirati na kućanske poslove. Da, dobro si pročitala. Nedavno provedeno istraživanje otkriva zašto je to tako…

U mnogim vezama je odavno sasvim normalno da oba partnera dijele ravnopravno kućanske poslove. A ta se poštena podjela očito isplati. I to ne samo zato jer se manje svađate – od toga profitira i vaš ljubavni život!

Možda vas zanima... Seksaš li se možda premalo? I što se onda događa s tvojim tijelom? Rubrika Life&style Life&style

Znanstvenici sa Sveučilišta Alberta ispitali su 1383 parova o tome kako su raspodijelili kućanske poslove, ali su ujedno ispitivali i njihov seksualni život. Rezultat je pokazao da parovi koji su ravnopravno podijelili kućanske poslove, imaju češći i zadovoljavajući seks. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Možda vas zanima... Koliko žene žele da seks traje, a koliko muškarci? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Znanstvenici su podijelili ispitanike u dvije grupe: jednu u kojoj su muški partneri uistinu radili kod kuće jednako kao i žene, te u drugu grupu – u kojoj su muškarci mislili da rade jednako kao i žene. Pokazalo se da količina posla nema utjecaja na seksualni život. Međutim, spoznaja da je kućni posao fer podijeljen, čini razliku i „poboljšava“ seks. 

 

  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!