Love&Sex

Kako znaš spavaš li s krivom osobom?

Avantura za jednu noć, prijatelj s povlasticama ili čak tvoj vlastiti dečko? Svejedno je. Ako prepoznaješ neke od navedenih znakova, vrijeme je da ga izbaciš iz svog kreveta

1. Zapravo te ne privlači

Tijekom vođenja ljubavi uvijek imaš uvijek sklopljene oči. Ne zato što si stidljiva, ne zato da se bolje ufuraš nego ti pogled na njega kvari sve. Zapravo ti uopće nije atraktivan.

2. Tijekom seksa misliš na nekog drugog

Bilo na Ryana Goslinga, susjeda ili čak svog bivšeg – ako tijekom seksa imaš potrebu misliti na nekog drugog kako bi ti bilo dobro, to nije znak koji pokazuje da nešto ne štima. To je znak koji vrišti.

via GIPHY

 

3. Seks uvijek ispunjava njegove želje

On voli ovo, on bi ono, a ti zapravo nemaš pravo glasa. Želiš li i dalje biti pasivna i čekati da sve prođe dok se on ludo zabavlja? Ili ćeš njega poslati k vragui naći nekoga tko će te satima ljubiti jer ti tako želiš. 

4. Ta neugodna tišina

U vašoj je spavaćoj sobi tako tiho da možeš čuti susjedovog mačka kako mijauče dvije ulice dalje. Nemate jedno drugome što reći (a ni napraviti?). Tužno, jako tužno.

5. Ne osjećaš se dobro u svome tijelu

I to ne zato što si nakaza s tri oka i repom nego zato što se on ne suzdržava na zloban način komentirati tvoje tijelo, tvoje pokrete, tvoje uzdahe... On je jedini razlog zašto se osjećaš ružno i neprivlačno. Van s njim i iz kreveta i iz života!

6. Nakon seksa nisi sretna

Zašto? Možda će trebati malo dublja (auto)psihoanaliza, ali ako se poslije seksa osjećaš kao da si napravila najprljaviju, a ne najljepšu na svijetu, nešto debelo nije u redu. 

7. Veza bez obveza koja to nije

Vrlo čest scenarij: kao kul ste si, nitko nikome ništa ne duguje, no zapravo se on/ona nada da će taj "samo seks" prerasti u nešto više. A to cijelu situaciju čini jako neugodnom.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0