Love&Sex

Kako zavesti svakog muškarca kojeg poželiš

Postoje žene koje jednostavno mogu imati svakog muškarca! U čemu je tajna?

Izgled za naslovnicu, besprijekorna šminka i krpice, tijelo boginje –sve to privlači pažnju, ali ponekad ipak nije dovoljno kako bismo osvojile muškarca kojeg želimo. Naravno, sve je to dobrodošlo, ali muškarci često traže „ono nešto“, nešto će ih neodoljivo privući – donosimo one najtraženije… 

Smij se samoj sebi 

Muškarce jako pale žene koje nisu umišljene i mogu se nasmijati na svoj račun. Dakle, slobodno samouvjereno pričaj i našali se na svoj račun te reagiraj kad ti je nešto mučno.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Usmjeri njegov pogled na svoj vrat 

Vrat je možda i najerotičniji dio tijela te se muškarci pale na njegovu krhkost i osjetljivost. Zabacuj kosu na jednu stranu te diskretno pomiluj svoj vrat dok pričaš s njim. Imaš kratku kosu? Još bolje! Važno je da usmjeriš njegovu pažnju na svoj vrat – i već si jako blizu uspjeha. 

Budi nesavršena

Upravo te tvoje (vidljive) mane čine osobitom. Dakle: smij se slobodno ako imaš ortodontski aparatić. Smanji količinu make-upa, čak i ako ti je koža nesavršena. Imaš grivu ako ne poravnaš kosu? Super! Iskreno: savršene žene su dosadne! 

Nemoj ga preozbiljno shvaćati

Nemoj smrtno ozbiljno uzimati k srcu sve što je rekao. Možeš „lagati“ kako si ga baš u svemu ozbiljno shvatila, ali podnijet će i ako ne reagiraš ful ozbiljno.  

Ostani neovisna  

Tvoja neovisnost čini te još zanimljivijom. Čak i ako vjeruješ da je on pravi muškarac za tebe te bi mogla provesti cijeli život s njim: nikad nemoj napustiti svoje prijateljice, svoje hobije, i svoju slobodu – zbog njega! 

Naglasi svoje prednosti 

Dobila si kompliment za lijep osmijeh? Potom ostavi oči nenašminkane, a naglasi usne. Imaš lijepu kosu? Nosi je raspuštenu. Tko poznaje svoje prednosti te ih naglasi, djeluje samouvjereno – a to pak nevjerojatno privlači muškarce.  

Sprijatelji se s njegovim prijateljima 

Ako te vole njegovi frendovi, osvojila si jackpot! Naime, muškarci više drže do mišljenja svojih prijatelja, nego što to priznaju. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0