Love&Sex

Kako upoznati dečka sa seks igračkom, a da ga ne uplašiš?

Nakon naše velike seks ankete shvatili smo da Hrvatice itekako vole seks igračke; iako ih je većina tek znatiželjna i voljela bi ih probati, dobar dio ih već uvelike koristi. Evo kako svojom seks igračkom možeš razigrati odnos s partnerom - i probiti led "prvog upoznavanja"

Danas praktički svaka žena ima jedan dildo ili vibrator kod kuće, no istovremeno se i dalje osjeća univerzalni sram kada se priča o seks igračkama, a posebice o upoznavanju partnera s tim da i ti imaš svog "malog, ljubičastog prijatelja". Možda misliš da će misliti da si opsjednuta s plastičnim penisima, no iznenadila bi se koliko je u stvari muškaraca otvoreno za korištenje seks igrački u krevetu, ali i koliko njih u stvari pali vidjeti tebe da ga koristiš. Evo kako upoznati svog frajera s najbitnijom stvari koju imaš u životu - osim svog iPhonea, naravno.

Možda vas zanima Seks za vrijeme menstruacije? Pitali smo cure što misle o tome Rubrika Love&Sex Love&Sex

DAJ MU DO ZNANJA DA GA VIBRATOR NEĆE ZAMIJENITI

Jedna od glavnih muških briga vezanih za seks igračke je ta da ćeš ga s njima zamijeniti jer oni nisu dovoljno dobri - ili dovoljno veliki. No ovdje tipično nemaju pojma o čemu pričaju... Ženske seks igračke nisu za skupljanje orgazama koliko za upoznavanje svog tijela pa tako i brži i lakši dolazak do orgazma. Većina frajera to ne može samo tako shvatiti jer puno lakše dolaze do orgazma penetracijom od žena. Objasni mu nekako ovako: Postoji razlika između vožnje auta i automobila: oboje su super opcije prijevoza, samo što s jednim do cilja dođeš ultra brzo i pritom radi na autopilot - to je samo za pomoć tebi!

POKAŽI MU KAKO GA VOLIŠ KORISTITI

S obzirom na to da će većina frajera biti cool s idejom vibratora (još vjerojatnije ako izgleda kao neki od prekrasnih high tech Lelo proizvoda), većina nema pojma kako ih koristiti - hej, neki ne znaju ni kako koristiti svoju "alatku" kamoli tuđu. Tako da ako želiš pretvoriti tu večer u zabavu za dvoje, morat ćeš mu pokazati kako je voliš koristiti. Pokaži mu točno koji voliš kut, brzinu i stil vibracije, a zatim samo gledaj kako naprosto uživa u tome što ima takav utjecaj na tebe...   | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

NEMOJ MU GA SAMO IZVADITI

Kako ti u nekim situacijama ne bi da ga on samo izvadi pred tebe, nemoj ni ti svoj umjetni penis izvaditi pred njega. Ako ga samo izvučeš usred akcije dobra je šansa da ćeš ga ohladiti, u najmanju ruku preplašiti i zbuniti, tako da bi bilo dobro da prije seksa kad ste oboje dobro raspoloženi spomeneš "ljubičastog prijatelja" i popričate malo o svemu što ga zanima. Možda će onda i jedva čekati da ga koristite!

KUPITE JEDAN ZAJEDNO

Ima li boljeg načina da ga upoznaš s vibratorom od toga da kupite jedan zajedno? Predlažemo ti da od odlaska u sex shop napravite spoj! Popričajte s prodavačicom, otvoreno mu reci što želiš, ali pitaj i njega oko čega je znatiželjan. Između ostaloga, to je idealna prilika da mu malo prokopaš mozak i otkriješ skrivene fantazije.  | Autor: thinkstock thinkstock

Photo: thinkstock

Komentari 0