Love&Sex

Kako snimiti savršeni kućni seks-filmić

Svejedno hoćete li zajedno gledati snimke seksa ili ćete ih odmah izbrisati, snimanje za vrijeme seksa može biti izuzetno uzbudljivo iskustvo

Međutim, treba pripaziti na neke stvari kako bi snimka bila doista seksi – a ne debakl kojeg ćete se sramiti (ili jedno od vas). Naravno, snimku također morate pohraniti na sigurno – ne želite da je vidi netko od prijatelja, rodbine, mama, tata… 

Pravo okruženje 

Nepospremljen stan i prljave čarape na krevetu sigurno nisu seksi. Naravno, to ne znači da stan mora blistati ili biti pretvoren u javnu kuću. Dovoljno je da pospremiš te „pospremiš“ i kućne ljubimce te obiteljske fotografije. Jednobojna, lijepa posteljina također je preporučljiva. Naravno, radnja se ne mora odvijati u krevetu – i kuhinjski stol, kupaonica, tepih u dnevnoj sobi te puno drugih mjesta mogu biti seksi lokacije. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Stativ 

Stativ je vrijedan zlata – ne želiš valjda cijelo vrijeme držati mobitel ili kameru u rukama? Ako ne želiš kupiti stativ, onda pazi na to da kameru staviš na neko mjesto s kojeg neće pasti. 

Pravo osvjetljenje 

Najbolje je snimati za vrijeme dnevnog svjetla. Naime, kamera „guta“ svjetlo – ako neće biti dovoljno svjetla, snimka će biti tamna i lošije kvalitete. Najbolje svjetlo je kad misliš da je možda malo presvijetlo! 

Pravi položa

Naravno, svatko ima neki dio tijela koji ne želi baš previše pokazivati. Stoga općenito vrijedi: postoje položaji u kojima je figura dobra i djelujemo 10 kilograma lakše. Idealni su (za oba partnera): pseći položaj, misionarski položaj i seks u stojećem položaju. Čak i kad ležiš s leđima na stolu, a on prodire u tebe u stojećem položaju, to je položaj odličan za snimanje. Nešto manje je poželjan položaj „ona gore“. 

Nema premještanja 

Morate imati na umu da je kamera statična te da se ne možete puno premještati iz vidokruga objektiva. Pretjerano stenjanje i grimase ne djeluju prirodno, pa nisu ni seksi. Najbolje je da vodite ljubav kao i inače – to je definitivno najerotičnije. 

Photo: None

Komentari 0