Love&Sex

Kako prepoznati pali li se na tebe

Novi flert je super uzbudljiv – ali kako saznati sviđaš li mu se?

Već ti se više puta dogodilo da naletiš na nekog simpa dečka, osjećaš dobru vibru, ali nisi potpuno sigurna jesu li ti osjećaji obostrani? Ovih 5 znakova ukazuje na to da je zainteresiran za tebe. 

1. Uvijek je u tvojoj blizini 

Navečer ste izašli s ekipom, a unatoč tome on je stalno pored tebe i ne ispušta te iz vida? To je dobar znak! Logično je da smo rado u blizini ljudi koji nam se sviđaju. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

2. Rado bi se još više približio 

Po (slučajnim) dodirima možeš procijeniti pali li se na tebe. Ako ga dodiruješ za vrijeme razgovora, a on se nasmije ili približi – to je dobar znak. Ako uzmakne, možda mu je dodir ipak neugodan. 

3. Kako govori?

Je li živčan? Pazi li što govori? Vrlo dobro – očito želi ostaviti dobar dojam kod tebe te pomno pazi kako se ponaša i što govori. Također analizira kako djeluje na tebe, što je znak da mu se totalno sviđaš. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Sluša 

Loš je znak ako nema pojma o čemu pričaš ili zaboravi o čemu si mu pričala. Ako mu se sviđaš, onda će dobro paziti na to što mu pričaš. 

5. Javlja li se?

Sasvim jednostavno: ako se tip pali na tebe, onda će ti se javiti! Ako danima ne odgovara, mora imati jako dobru ispriku. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0