Love&Sex

Kako običan jastuk može postati genijalna seks igračka

Postoje uistinu razne seksualne igračke – ali jedini seks-accessoire koji ti doista treba u spavaćoj sobi već imaš – svoj jastuk

Seks bez seksualnih igračaka je upola manje zabavan? Možda. Ali,  slobodno počni s „malim stvarima“. Najvažnije što ti treba za više zabave u krevetu ne radi na baterije, a već se nalazi u tvom krevetu: običan jastuk za glavu. 

Ako pravilno iskoristiš svoj jastuk, možeš itekako zasladiti svoj seksualni život. Otkrit ćemo ti nekoliko savjeta kako pretvoriti jastuk u fenomenalnu seksualnu igračku. 

Predigra s jastukom 

Dječje igre savršene su za predigru. Opusti atmosferu u spavaćoj sobi tako da započneš borbu s jastucima. S takvom malom nepodopštinom u krevetu odmah će vam porasti želja za drugim „nepodopštinama“… 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Put do G-točke 

Akcija je počela? Predivno! Ako još nikad nisi doživjela orgazam stimulacijom G-točke, sada je prilika: jastuk će pomoći tvom partneru da pronađe pravi kut penetracije. Stavi jastuk ispod svojih križa. tako će on imati pravi kut za prodiranje te više slobode za kretanje. 

Pseći stil 2.0

Takozvani pseći stil nije samo jedan od omiljenih seksualnih položaja, nego je i jedan od najiscrpljujućih položaja. Nekoliko jastuka može ti pomoći: stavi više komada ispod sebe te se nasloni preko njih. Tako ćeš opustiti ruke pa će ti položaj „na sve četiri“ biti puno udobniji. 

Podizač stražnjice 

Ako za vrijeme seksa radije ležiš na trbuhu, lezi na hrpu jastuka kako bi podigla stražnjicu. Tako ćeš povećati kut prodiranja, a s time i užitak. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Zaštita za koljena 

Totalna je katastrofa kad si usred akcije – osobito na neobičnim mjestima: na stolu ili stroju za pranje rublja – pa te počnu boljeti koljena ili laktovi. Umjesto da hrabro trpiš bolove i riskiraš nastanak plavih mrlja, stavi ispod jastuk. Jednostavno, zar ne?

Solo igre

Čak i kad si u vezi ne moraš se odreći samozadovoljavanja. Pri tome koristi jedan ili više jastuka kao podlogu za svoje noge. Tako ćeš izbjeći eventualne bolove ili prenapregnutost raširenih nogu – ako potraje duže vrijeme. 

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0