Love&Sex

Kako izvesti 'duboko grlo', kraljevsku disciplinu oralnog seksa

Oralni seks je (gotovo) za svakog muškarca raj na zemlji. Može li biti još nešto bolje od klasičnog oralnog seksa? Može: deep-throating (duboko grlo)! Donosimo savjete kako ga svladati

Deep-throating, po naški duboko grlo, je tehnika oralnog seksa u kojoj se penis „proguta“ do korijena, odnosno uđe ti u grlo. Pošto je vrh glavića najosjetljivi dio penisa, a pri ovoj tehnici lupka po grlu, muškarac se osjeća sumanuto dobro. Oprez: duboko grlo nije za početnice – osjećaj gušenja i nagon za povraćenjem nisu rijetkost. Stoga dobro prouči sljedeće savjete: 

1. Opusti se i polako kreni 

Lakše je reći nego napraviti, to je jasno. Ali jedino kad dobro opustiš usta možeš potisnuti efekt gušenja. Dakle, uzmi penis koliko najviše možeš u usta – dok ga ne osjetiš na grlu. Potom ga skroz polako uzimaj sve dublje i pri tome nemoj zaboraviti disati kroz nos. 

2. Počni mekano…

Nemoj početi s jako ukrućenim penisom: uzmi ga u usta dok je u polukrutom stanju. Tako će ti biti lakše za početak. Neka dođe do potpune erekcije u tvojim ustima. 

3. Ovako ćeš spriječiti osjećaj gušenja i povraćanja 

Ako ćeš „zujati“, odnosno puštati zvuk kao da zujiš, lakše ćeš spriječiti osjećaj gušenja i povraćanja. Ako ti zvuči smiješno to što zujiš za vrijeme oralnog seksa (što jest razumljivo), možeš prije vježbati na banani ili krastavcu. 

4. Isplazi jezik 

Još jedan savjet za početak: isplazi jezik – kao kad si kod doktora i moraš reći „aaah“. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0