Love&Sex 17. srpnja 2017.

Jesu li ove stvari gore od prevare?

Thinkstock.

Iako se prevara čini najgorom mogućom stvari u vezi, postoje neke stvari koje su možda i bolnije

Ne možeš zamisliti bolniju stvar od partnerove nevjere? Razmislili smo o nekim stvarima koje bi mogle biti gore od prevare.

1. Emocionalna udaljenost

Biti u vezi s partnerom koji ne želi otvoreno razgovarati o svojim problemima i koji je u potpunosti emocionalno nepristupačan definitivno nije lako. Češće je bolnije to vječno čekanje da ti se napokon otvori nego da ti bude jedanput nevjeran.

2. Emocionalna nevjera

Znati da je tvoj partner zaljubljen u drugu osobu – čak i ako nije imao tjelesni kontakt s njom. Zar nije puno gore saznati da ti partner voli neku drugu od neke beznačajne afere?

3. Nezainteresiranost

Neopisivo je bolno kada tvog dečka ne zanimaju tvoje potrebe, planovi i želje. Ako nemate šanse za zajedničku budućnost, najbolje je da odmah prekinete jer takva veza ionako uglavnom završi emocionalnom ili fizičkom nevjerom.  

 

via GIPHY

4. Igre moći

Ako te partner stalno ponižava pred drugima i još u tome uživa, trebala bi što prije pobjeći od takve osobe. Takva veza temeljena na neravnopravnom odnosu snaga može uzrokovati ozbiljne psihičke posljedice koje kasnije moramo nadilaziti puno dulje nego što bi nam trebalo da prebrodimo razočaranje zbog jednog preljuba. 

5. Fizičko i psihičko nasilje

Ako je nasilan, tretira te kao da si bezvrijedna i još te uz to psihički maltretira, to je vjerojatno najgora stvar koja ti se može dogoditi u vezi. U tom slučaju odmah pobjegni od takve toksične veze. 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Komentari 0