Love&Sex

Iznenađujućih 5 stvari na koje se pale muškarci u krevetu

Ponekad se pitamo što to sve može uzbuditi muškarca (odraslog, ne tinejdžera kojeg i blagi povjetarac "tamo dolje" može uzbuditi). Je li to seksi rublje, naša stražnjica ili grudi, glasno stenjanje? Neke stvari su nas nemalo iznenadile

Isto pitanje mučilo je i znanstvenike pa su napravili niz istraživanja s ciljem kako bi otkrili što to sve uzbuđuje muškarce u krevetu sa ženama. I došli su do nekih iznenađujućih otkrića – donosimo njih pet… 

1. Odjevena žena 

Da – i to u krevetu! Odnosno, trebamo ostaviti na sebi što je više moguće odjeće. Činjenica da mora najprije pomaknuti gaćice u stranu kako bi mogao penetrirati, ima nešto „zabranjeno“ u sebi. Jako će ga uzbuditi ako se mora prvo „boriti“. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Smijeh 

Ne samo da je dopušten, smijeh je u krevetu poželjan! Seks nije neka turboozbiljna rabota. Zabavljajte se i smijte ako vam se smije – iskren smijeh može djelovati jako seksi. 

3. Pogled na leđa 

I lijepa leđa mogu ga oduševiti! Za vrijeme seksa okreni mu leđa – to će mu pomutiti razum. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Masiraj mu testise i područje između korijena penisa i anusa

To su također njegove iznimno osjetljive erogene zone, a često ih zanemarujemo. Masaža ta dva mjesta može ga dovesti do snažnih orgazama. 

5. Reci mu što ti se sviđa (a što ne)

Muškarci se pale na žene koje znaju što žele - i to se ne ustručavaju reći. Pa onda mu reci gdje želiš da te dodiruje, kojim intenzitetom, gdje da te ljubi… S druge strane, uvijek mu jasno reći što ti se ne sviđa.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0