Love&Sex

Izludi ga! 9 tajni savršene 'ručne tehnike'

Kako bi postala prava majstorica i zadovoljila svog partnera, donosimo ti prokušane trikove seks ekspertica

Budimo iskreni, ručno zadovoljavanje ima najviše potencijala da završi kao prilično stresan dio seksa. Je li prebrzo, presporo, pregrubo, presuho pitaš se dok pokušavaš pokretima ruke pružiti partneru ugodno iskustvo kakvo je on sam morao usavršiti redovitim ponavljanjem ovog čina od svoje valjda 14-te godine. Prije nego te pesimističan stav spriječi da probaš, zapamti - puno muškaraca voli kad im se pruži 'ručni rad'. Evo nekoliko savjeta kako bi idući put svom partneru pružila doživljaj iz snova, što će ti on, nadamo se, uzvratiti prvom prilikom s jednakom pažnjom. 


FOKUSIRAJ SE NA CIJELI PENIS

Kao što već vjerojatno znaš, vrh penisa je super osjetljiv. Ali baš kao što i žene vole da ih se dira i po vanjskim i po unutarnjim stidnim usnama i, naravno, klitorisu, tako i cijela dužina penisa zaslužuje pažnju. To podrazumijeva razmišljanje izvan okvira klasičnog, školskog primjera 'ručne tehnike'. Kelly Connell, seks terapeutkinja, kaže da žene moraju imati na umu da penis ima puno živčanih završetaka, a dobro odrađena ručna tehnika počinje dodirivanjem cijelog penisa.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

MALO PRIPREME NIJE NAODMET

Nekoliko osnova za početak. Ukoliko si cijelu večer držala smrznutu margaritu ili se igrala sa kockicama leda, učini svom partneru uslugu i ugrij ruke pod toplom vodom. Razmisli i o skupljanju nekakvih pomagala. Connell sugerira mekane, nježne poteze, milovanje i druge taktilne senzacije. Probaj škakljati njegov penis s perom ili čak omotati nisku perli oko svojih ruku i onda polako pomicati gore-dolje tako da perle klize između tvojih ruku i njegovog penisa.

NEKA TI BUDE UDOBNO

Pronaći udobnu poziciju je ključ uspjeha koji će dovesti do savršene ručne tehnike te može spriječiti savijanje njegovog penisa u 50 smjerova. 
''Najbolja pozicija koju sam pronašla za ručne radove je sjedenje između nogu partnera dok su mu noge ispružene i raširene. Svoje noge možete ispružiti i prebaciti preko njegovih", kaže Ashley Manta, seksualna edukatorica. Ističe kako je to odlična pozicija jer omogućava kontakt očima i omogućava pristup cijelom zdjeličnom području.
 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

KORISTI OBJE RUKE

Što se tehnike tiče, u redu je i trebala bi pitati partnera što on voli, ali malo eksperimentiranja i praćenja njegovih reakcija ima dodatnu korist da naučiš stvar ili dvije o onome što on smatra najuzbudljivijim i zadovoljavajućim. I za mnoge muškarce, dviju ruke su bolje nego samo jedna. Ashley Manta kaže da je najbolje koristiti obje ruke, a i da čak da razmisliš o masaži zdjelice. ''Počni ga dirati po unutarnjoj strani bedra prema gore kako bi se prstima 'poigrala' s njegovim genitalijama. Palcima prelazi između njegovog torza i bedara, a zatim rukama dodiruj dio iza njegovih testisa. Mijenjaj svoje tehnike od toga da miluješ vrh penisa pa do toga da obuhvatiš cijeli penis. Jedan  potez koji posebno 'dovodi do ludila' je stavljanje obje ruke oko penisa i okretanje svake u svom smjeru kao mlinac za papar. Oprez, ovo treba raditi nježno. ''

Možda vas zanima 9 najčešćih ozljeda za vrijeme seksa – i kako se nositi s njima Rubrika Love&Sex Love&Sex


MIJENJAJ BRZINU

Obrati pozornost na brzinu, ritam i pritisak. Nemoj se samo uhvatiti i krenuti natezati kao da život ovisi o tome. Počni polako da bi vidjela što tvom partneru odgovara, isto onako kako i on zadovoljava tebe. Osjetit ćeš kako njegov penis reagira na drugačijim brzinama i nemoj zaboraviti slušati njegovo disanje. Ritam prilagodi njegovom tijelu. Naravno, svaki muškarac ima svoje favorite, ne postoje dva ista penisa. 

KORISTI LUBRIKANT

Lubrikant ima tu moć da svako osrednje zadovoljavanje pretvori u nestvarni doživaljaj. On ti omogućava da prilagodiš svoju brzinu i pritisak. I kokosovo ulje ima svoj učinak dokle god kasnije tijekom večeri izbjegavaš kondom od lateksa ako namjeravaš promijeniti poziciju u nekom trenutku. Kokosovo ulje razgrađuje lateks u kondomima i može ih učiniti manje učinkovitima. Ali postoje i razne vrste lubrikanata koje možeš prilagoditi svojim željama i potrebama. 

Možda vas zanima Seks fantazije koje se on ne usuđuje podijeliti s tobom Rubrika Love&Sex Love&Sex

SLINA

Nemaš lubrikant doma? Nema veze, možeš koristi i prirodni - slinu. Ne moraš se posve usredotočiti na ručni rad, miješaj malo između oralnog zadovoljavanja i korištenja ruku. U tom slučaju nećeš imati (nekima možda) neugodan osjećaj da samo sjediš i ručno zadovoljavaš partnera. To se može pretvoriti u ozbiljnu predigru. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

ZADOVOLJI I SEBE

Ima li što zabavnije i zadovoljnije nego vidjeti svog partnera kako uživa. To oboje istodobno čini zadovoljnima. Stavi vibrator koji možeš koristiti bez ruku na svoj klitoris. Što uzbuđenija budeš, to će imati veći učinak i na tvog partnera. Oboje ćete biti zadovoljni i zadovoljeni.

OPUSTI SE, ZABAVI, I NARAVNO, UČINI TO JEDINO AKO TI ŽELIŠ

Tehnike ručnog zadovoljavanja i lubrikanti su izvrsni. Ali istinska tajna savršenog zadovoljavanja tvog partnera jesi upravo TI. Što si entuzijastičnija i seksualnija, i zadovoljstvo će biti jače. To znači da ćeš ti zadovoljiti svog partnera kad ti to želiš i istinski željeti da se on osjeća dobro. Ovaj čin nemoj uzimati tek tako kako bi samo zadovoljila svog partnera jer s eto kao od tebe očekuje. On će se još više uzbuditi kad vidi da i ti uživaš. Kao što parovi vole uspostaviti kontakt očima, također vole vidjeti i međusobni entuzijazam. Uživaj u pružanju zadovoljstva, zabavi se i daj partneru da vidi kako i ti uživaš u tome. A onda se zamijenite - neka se sada on pobrine za tebe.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruthwilson

    Obratite se: druzaiherbalcure@gmail.com za bilo kakav zdravstveni problem, nikad nisam mislio da ću pisati ovu poruku, ali nakon 5 godina i gotovo izgubio svoj brak jer ne mogu imati dijete, Moj prijatelj preporučio dr Uzai da ja sam me uvjerio ... prikaži još!