Love&Sex
Imam 24 godine i nikada nisam imala dečka

Imam 24 godine - i sasvim mi je OK da nikad nisam imala dečka

  • „Oduvijek sam bila tip žene koja čita ljubavne romane Nicholasa Sparksa, pitajući se o danu kada će muškarac poput onih iz ljubića doći i oboriti me s nogu“, kaže Tylia, spisateljica koja se fokusira na veze i ljubavne teme
  • Međutim, zadovoljna sam sa svojom pričom
  • Istini za volju, imam 24 godine i još nisam imala dečka s kojim bih doista mogla ići na spojeve ili ga dovesti da upozna moju obitelj…

Znam da zvuči čudno, ali to je istina. Pa, zašto onda nisam imala stabilnog dečka? Vjerujem da je to uglavnom zato što želim određeni tip muškarca kojeg je teško naći u ovoj generaciji. 

Na primjer, voljela bih imati dečka koji je uistinu stara duša. Onaj koji vjeruje da dame idu prve, onaj koji vjeruje u otvaranje vrata za ženu i onaj koji plaća račun na spoju. Također, željela bih dečka koji vjeruje u čekanje do braka za spolne odnose, stoga mi nije najlakši zadatak pronaći to u stvarnom svijetu.

U prošlosti sam se borila da se skrasim s prvom osobom koja je pokazala da se zanima za mene. U konačnici, to mi je oduzelo dečka s kojim mogu iskusiti život, za razliku od internetske veze.

Otkriveno je koliko seksualnih partnera treba imati prije braka

via GIPHY

Želim dečka koji je fizički uz mene, a ne nekoga s kim moram upotrijebiti svoju maštu kako bih bila u vezi. Istini za volju, želim više za sebe. E sad, ne kažem da to što imam 24 godine i solo sam nema svoje prednosti. Na primjer, mogu izaći van i popiti čašu vina sa svojim frendicama. Ili mogu otići na žensko putovanje sa svojim najbližim prijateljicama kad god poželim. Ne moram svoje vrijeme dijeliti između prijatelja i romantične veze.

Možda vas zanima Ana i Denis: Zašto smo odlučili živjeti u čistoći prije braka Rubrika Život Život

Međutim, glavni razlog zašto nisam izlazila je strah od odbijanja jer moje zdravlje ponekad nije najbolje. Zbog toga se bojim da će to postati previše za mog partnera. Sada, međutim, dolazim do točke u kojoj sam u srednjim 20-ima i željela bih vidjeti što mi to spojevi mogu ponuditi.

Sigurnija sam u to što želim nego kad sam bila u kasnim tinejdžerskim godinama. Nekad sam bila blokirana kada je riječ o spojevima. Bojala sam se da će biti nevjerojatno teško pronaći mladića koji ne traži vezu koja se temelji samo na izgledu, seksu ili novcu.

via GIPHY

Uplašila sam se izložiti se i reći: „Hej, pogledaj me, ja sam na tržištu“, ako znaš na što mislim.

Ipak, uglavnom sam spremna vidjeti što je tu za mene kao osobu.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!
  • manfred

    za 10 godina ces plakat da si sama