Love&Sex

Horoskopski znakovi koji se najčešće zaljubljuju u pogrešnoga

Kome to zvijezde mrse račune?

Puno puta smo već pisale o tome kako nam zvijezde ne određuju jedino karakterne osobine, nego i snažno utječu na ljubavni život. Dakle, ako nemaš baš sreće i uglavnom naletiš uvijek na pogrešnog lika, možda je doista za to kriv tvoj horoskopski znak. Ovih šest znakova definitivno bi mogli reći nešto o toj temi. Spadaš li i ti među njih? 

Ovan 

Ovnovi su hrabri, drski i samouvjereni. Osim toga su i smioni pa vjeruju da mogu imati sve što žele te da svojom upornošću mogu pridobiti svakoga. Ali, zaboravljaju da to ne pali (uvijek) kod svakoga. Za ljubav je potrebno puno više od slatkorječivosti. Stoga ovnovi često trebaju više zaleta kako bi pronašli nekoga tko im doista može pokloniti svoje srce. 

 

Škorpion 

Škorpioni su jako tvrdoglavi. Kad upoznaju nekoga koga smatraju dobrim, a nije toliko zainteresiran za njih (kao što su oni), njihovo zanimanje može postati opsesija. Pokušat će sve kako bi pridobili drugoga. Rezultat se često ponavlja: onaj drugi se povlači. Zbog toga osobe rođene u znaku škorpiona imaju osjećaj da se stalno nanovo zaljubljuju u pogrešnu osobu. Pri tome je možda važna tek taktika koja ne odgovara. 

Strijelac 

Strijelci su skloni pustolovinama te gledaju na svijet kao na mjesto gdje mogu doživjeti nešto novo. Pri tome se ne boje ničega te žele otkriti najudaljenija mjesta. Vjeruju da je sve moguće. Problem: zaljube se u ljude koje nikada neće moći imati. Pri tome zaborave na stvarnost. Sve dok se ne probude iz svog sna… 

Ribe 

Ribe su kreativne, mudre i mirne. Ali, rado bježe iz stvarnosti. Ako vole, onda vole ozbiljno. Ako su još solo, pokušavaju na silu pronaći novog partnera s kojim mogu prolaziti kroz život. Zbog toga se često zaljube u ljude koji nažalost nemaju interesa za njih. 

 

Bik 

Osobe rođene u znaku bika su vjerne duše koje sa dvije noge čvrsto stoje na zemlji. Uz to su i vrlo senzualne te trebaju puno intimnosti i ljubavi – poput zraka za disanje. U svojoj potrazi se ne libe bilo čega. Međutim, bikovi imaju nešto što im pri tome stoji na putu: naime, vrlo su tvrdoglavi te su navikli da dobiju što žele. Zbog toga se ne predaju kad se zaljube u nekoga – svejedno pokazuje li taj zanimanje ili ne. Bik se pri tome često razočara – i sam si je kriv. 

Rak

Rakovi su najemotivniji među horoskopskim znakovima. Za njih su obitelj i veza – svejedno je li riječ o partneru ili prijateljima – na prvom mjestu. Vrlo su oprezni i brižni te rado razmaze svoje voljene. Nažalost, često se zaljube u ljude koji ne mogu imati.  

Photo: RTL

Komentari 0