Love&Sex

Horoskop ti otkriva za kojeg bi se muškarca trebala udati

Sudbonosno „DA“ ili doživotno „UZIMAM“ ne bi trebale olako shvaćati. Stoga nije na odmet konzultirati se sa zvjezdoznalcima…

Osim toga, ljubav bi trebala trajati cijeloga života. A zvijezde znaju kojeg muškarca bi trebala uzeti u obzir ako tražiš savršenog supruga. Otkrivamo ti koji je savršen za tebe – ovisno o tvom horoskopskom znaku… 

Vodenjak 

Ti nemaš predrasuda i vrlo si tolerantna. Tvoja neovisnost i sloboda vrlo su važne. Trebaš muškarca koji te ne ograničava te dijeli tvoje ideale. Muškarac rođen u znaku Vodenjaka savršeno ti odgovara u svim pogledima. 

Ribe 

Nevjerojatno si osjećajna pa te već i najmanje oscilacije mogu izbaciti iz takta. Muškarac rođen u znaku Ovna dijeli tvoju sklonost ka duhovnosti i može te istinski usrećiti. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ovan 

Ambiciozna si, ponosna, puna života i vrlo aktivna. Ni u kom slučaju ti ne smije biti dosadno. Potreban ti je muškarac pun razumijevanja koji će te dobro zabavljati. Muškarac rođen u znaku Blizanaca ima dobre pretpostavke za uspješan i sretan brak s tobom. 

Bik 

Uporna si, tvrdoglava i prava hedonistkinja. Materijalna i nematerijalna dobra tvoja su velika strast. Bespoštedno si iskrena i držiš do svog mišljenja. Muškarac rođen u znaku Vage sve to dobro podnosi i može te prihvatiti. Savršena pretpostavka za predivan brak s tobom. 

Blizanci 

Vrlo si živahna i znatiželjna, ali puno sumnjaš i sve propitkuješ. Muškarac rođen u znaku Ovna svojim će temperamentom dati savršenu ravnotežu vašem braku. 

Rak 

Empatična si, lako te povrijediti, puna si razumijevanja te brzo osjetiš strah od gubitka. Kao velika sanjarka tražiš u braku prvenstveno sigurnost. Muškarac rođen u znaku Djevice to ti može pružiti. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Lav 

Puna si životne strasti i voliš biti u središtu pažnje. tvoj muškarac to ti mora dopustiti i mora znati cijeniti tvoj način ponašanja. Muškarac rođen u znaku Strijelca sličan ti je i dobro ti odgovara. 

Djevica 

Voliš red, jako si organizirana, stojiš čvrsto s dvije noge na zemlji i imaš veliku potrebu za sigurnošću. Muškarac rođen u znaku Raka to može to ispuniti. Sa svojom osjećajnom dušom idealan je partner za tebe. 

Vaga 

Težiš ka ravnoteži i harmoniji te mrziš nepravdu. Tvoj suprug treba također biti idealist kao i ti te znati cijeniti tvoj smisao za pravdu. Muškarac rođen u znaku Škorpiona usrećit će te u braku. 

Škorpion 

Temperamentna si i nagla. Muškarac u znaku Vage lako se nosi s time i dijeli tvoju društvenu žicu. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Strijelac 

Idealistkinja si želiš razumjeti druge ljude. Tražiš dublji smisao u životu i možeš se jaku uživjeti u to. Istovremeno si ovisna o avanturama i želiš se stalno zabavljati. Tvoj suprug ni u kom slučaju ne smije biti dosadan i mora te stalno „izazivati“. Muškarac rođen u znaku Lava idealan je za tebe. 

Jarac 

Realna si i nemaš vremena sanjariti. U tvom životu trebaš red i disciplinu. Muškarac rođen u znaku Škorpiona to jako dobro razumije i može ti pomoći da se opustiš u svojim ambicioznim pothvatima. Savršena pretpostavka za ispunjeni brak. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0