Love&Sex

Horoskop otkriva na koji loš tip muškaraca znaš pasti

Bivši koji se želi popraviti ili onaj tip koji „ne želi ništa ozbiljno“ – unatoč tome što smo toga svjesne, nekako uvijek padamo na isti tip muškarca

Ako se ponekad pitaš zašto uvijek padaš na likove koji su tvrdoglavi poput magarca ili se ne žele vezati, možda je riječ o horoskopu. Jer, zvijezde te vuku uvijek u istom smjeru… Stoga otkrivamo kakvi loši tipovi muškaraca privlače određeni horoskopski znak. 

Ovan: žene rođene u znaku Ovna znaju pasti na muškarce koji u početku pokazuju zanimanje, ali nakon nekoliko izlazaka se povlače (čim postane ozbiljno) te se od njih često može čuti isprike: „Ne želim ozbiljnu vezu!“. 

Bik: žene rođene u znaku Bika često imaju veliko povjerenje. Zbog toga ponekad nalete na notorne varalice s kojima nema šanse uspostaviti normalnu vezu. 

Blizanci: Blizanci imaju nevjerojatnu pozitivnu energiju stoga ih oblijeću tipovi koji šire negativnu energiju te u to uvlače svoju partnericu. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Rak: Rakovi su skloni žrtvovati se za druge. Muškarci to brzo primijete pa često žene rođene u znaku Raka privlače pasivne tipove koji vole da netko umjesto njih sve odradi. 

Lav: Neke Lavice ponekad zna zaslijepiti materijalno. Tip koji ima super auto, lijep stan ili je izvede na super večeru - već je na pola puta da je osvoji. Nažalost, često nalete na likove koji su izvana sjajni, ali to je tek fasada ispred njihovog lošeg karaktera. 

Djevica: Djevice lako padaju na kuknjavu bivšega koji tvrdi kako se popravio i promijenio. Zbog toga često pokušavaju nanovo i nanovo s istim partnerom i jako kasno primijete da se ovaj nije promijenio ni milimetar. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Vaga: Vage su uravnotežena bića – a to privlači psihopate. Ni jedan drugi horoskopski znak ne privlači toliko freekova. 

Škorpion: Škorpionke su nevjerojatno seksualno privlačne pa privlače loše dečke. Žene rođene u znaku Škorpiona odmah prepoznaju muškarca koji im ne čini dobro – ali, što se ovaj lošije ponaša, toliko je veće uzbuđenje. 

Strijelac: žene rođene u znaku Strijelca vole slobodu te se nerado vežu za druge. To pali ljubomorne muškarce koji imaju potrebu vezati se uz žene-Strijelce te ih „posjedovati“. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Jarac: žene-Jarci su uglavnom vrlo organizirane te ambiciozne. Nažalost, jako često padaju na muškarce koji su totalna suprotnost – spori i smotani. 

Vodenjak: žene rođene u znaku Vodenjaka vrlo su strpljive osobe. Nažalost, to neki muškarci rado vole iskoristiti.

Ribe: Ribe vjeruju u dobro u ljudima – pa zbog toga vjeruju i da će se muškarac promijeniti. Ako imaju partnera s lošim karakterom, uvijek vjeruju kako ga mogu promijeniti – a to obično ne ispadne dobro. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0