Love&Sex

Frizura ne smije patiti zbog propale ljubavi! Zašto morate posjetiti frizera?

Priznajte, i vi ste barem jednom bivšeg dečka pokušale preboljeti tako što ste se osvetili svojoj kosi

Fenomen ekspresnog odlaska u frizerski salon nakon prekida ljubavne veze poznat je svakoj dami. Štoviše, ponekad se čini da je upravo to prvi korak koji ćete napraviti nakon što shvatite da je vašoj ljubavi došao kraj.

Ovaj fenomen toliko je rasprostranjen da bi dečki vrlo lako mogli pomisliti kako dok vam on govori kako možete ostati prijatelji i da je problem u njemu, a ne u vama, već smišljate koju boju kose ćete sada isprobati.

No, postoje i razlozi zbog kojih bi svaka žena upravo novom frizurom treba obilježiti kraj jedne životne faze i početak druge. 

Svima šaljete poruku

Pogledajte samo jednu romantičnu komediju (ili dramu) i shvatit ćete o čemu pričamo. Koliko puta je makeover obilježio "novo ja" glavne glumice? Milijun. I svakoj je bilo bolje nakon toga, a i odlično je izgledala...

Postoji li bolji način da svima pokažete da se u vašem životu dogodila promjena?

Pozdravite prošlost

Sjednete u stolac i pola sata kasnije ustanete kao potpuno druga osoba koja se gotovo niti ne sjeća dečka koji ju je "napucao" dan ranije. Ok, sada već lažemo sami sebi, ali znate o čemu pričamo... 

Osjećat ćete se bolje

Osim što ćete se osjećati kao da ne postoji hrabrija osoba na svijetu od vas i da ste upravo napravili prvi korak prema blistavoj budućnosti, odlično ćete i izgledati. Nije li to dobitna kombinacija?

Promjena je trenutna

A i bezbolna (ako imate dobrog frizera). Riječ je o drastičnoj promjeni, baš kao što su i gubitak težine, promjena stila ili selidba, ali je puno jeftinija i brža od svih drugih.

Photo: Getty Images

Komentari 0