Love&Sex

Fotke na društvenim mrežama koje iritiraju frajere

Slušali smo i zapisali: kad muškarci vide neku od ovakvih fotografija, neće ih se baš dojmiti

Naravno da svoje fotografije ne objavljuješ samo kako bi se svidjela nekom frajeru, ali ako te slučajno zanima, doznali smo na kakve fotke muškarci nikako ne padaju. Prije svega, nemoj misliti da će željeti upoznati intrigantnu damu koja se skriva iza namontirane fotografije – poput onih na kojoj žena izgleda kao da upala u bačvu s puderom ili je pak napućila usne kao da ima alergijsku reakciju na ubod pčele... 

1. Duck face

Razvučena usta, naprćene usne i širom otvorene oči – OK, time možda netko može dobiti dojam mršavijeg lica, međutim najčešće podsjeća na petogodišnju klinku koja moli sladoled. 

2. Snapchat – filter 

Zašto žene toliko vole snapchat – filter, a kod muškaraca je toliko nepopularan? Filtiraju se sve nesavršenosti, od podočanjaka nadalje – pa sve cure izgledaju jednako. 

 | Autor: miss7 miss7

3. Dekolte

Da, muškarce pale grudi. Ako tražiš tipa za jednokratni seks- samo naprijed – izvoli, pokaži ih! Ali ako želiš muškarca koji će u tebi vidjeti potencijal za vezu, onda dekolte nemoj stavljati u prvi plan! 

4. Manekenska poza

Ženama će se svidjeti tvoj novi outfit koji predstavljaš u ležernoj manekenskoj pozi (stala si slučajno pored haustora stare zgrade te uperila zamišljen pogled prema nebu). Muškarcima neće…

5. Savršeni selfie

Fotošopirana je svaka pjegica, mrljica, bora… Zubi su biserno bijeli, vrat tanak, ten besprijekoran – to će prestrašiti svakog frajera. Nemoj misliti da su toliko glupi pa ne kuže da takva fotografija ne može biti prava. 

 

Photo: Instagram

Komentari 0