Love&Sex

Evo zašto se palimo na visoke dečke!

Nismo isključive, a ni pretjerano izbirljive što se tiče centimetara (hm...), ali zašto volimo visoke dečke? Jer su tako - praktični. Crn, zgodan i - visok? Najiskoristivija osobina je - visina! Evo zašto je to nama ženama bitno!

Ako si i ti jedna od tih (ne)sretnica koje pate za visinom, dobro došla u klub. Nećemo se zavaravati, volimo visoke muškarce. Srećom, ženi od 160 centimetara "visok muškarac" ne znači isto što i ženi od 178 centimetara. Ista stvar je i s muškarcima, koji će spomenutu 178 - centimetrašicu nazvati ogromnom ženom, a ona je tek nešto viša od prosjeka. Zato i jesmo različiti i svakome se nešto drugačije sviđa. No, nećemo sad ulazi u filozofske rasprave, nego ćemo jednostavno navesti 12 razloga zašto je super biti s doista visokim dečkom:  | Autor: thinkstock thinkstock

1) S njima su selfieji najbolji!

Jesi li se zapitala kako uvijek ispadneš dobro na slici sa visokom osobom? Jer visoki tip dok drži mobitel s te svoje visine omogućuje da kao niže super ispadnemo na fotki. Vrat i čeljust su nam uvijek izduženi i izgledamo stvarno dobro, to je činjenica!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2) Možemo nositi i najviše štikle

Kada imamo dečka koji je od nas viši tek 5 cm, imamo osjećaj da ćemo u bilo kakvim ozbiljnijim štiklama izgledati kao žirafe pored njega. Jer nećemo lagati, jesi li vidjela seksi štikle s petom od pet centimetara? Ni mi!  | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Vladimir Kličko i Hayden Panettiere, i Vitalij i Natalija Kličko

3) Osjećamo se krhko pored njega

Ovo je onaj pravi King Kong i Anne Darrow odnos. Čak i kad smo samostalne i cool žene koje ne trebaju nekog tipa da ih zagrli i zaštiti svojim snažnim rukama, ipak je to lijep osjećaj, moramo priznati! Volimo se nekad osjećati poput minijaturnih princeza...

Možda vas zanima Koja je idealna razlika u visini - za poljubac Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

4) Nikad ga nećeš izgubiti - u masi!

Bilo da ste u velikoj gužvi na ulicama (za vrijeme adventa, na primjer) ili ste na nekom ludom glazbenom festivalu, nema šanse da ga ne vidiš. Da, ta glava deset centimetara viša od ostalih je njegova! Još je bolje ako je vođa cijelog tvog društva, pa uz sebe imate hodajući svjetionik!

5) Mogu dohvatiti baš sve

Neki suvremeni kuhinjski elementi su zbog dizajna postali toliko visoko postavljeni da smo baš iznervirane. Umjesto da uzmeš ljestve svaki put kad ti treba ta kristalna posuda za salatu, jednostavno upotrijebi visokog muškarca iz svoje blizine...

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

6) Drugi frajeri ih se boje

Ako si ikad hodala s jako visokim tipom, vjerojatno si primijetila kako od drugih muškarca dobivate isključivo poglede odobravanja. I nitko ti se neće upucavati dok tvoj visoki tip ode na toalet. Dečki prosječne visine se boje jako visokih dečkiju. Prema njima osjećaju poštovanje i baš nikad vam se nitko neće pregurati dok čekate u redu za kino ulaznice. Jednostavno, neće se usuditi!

Možda vas zanima Možeš li pogoditi koliko su visoki ovi naši celebi? Rubrika Stars Stars

7) Svi ih gledaju

Nije važno jesu li jako zgodni, jesu li uspješni ili imaju neku drugu vrlinu/manu. Visoki muškarci jednostavno izazivaju poglede. Zato je sigurno baš lijepo nekad gradskim ulicama prošetati s visokim frajerom ruku pod ruku. Imat ćeš osjećaj kao da svi gledaju u tebe. Iako ne, odaju priznanje tvom izboru.

8) Mogu čuda u krevetu

Čisto zbog svih dodatnih centimetara (da, ovo smo namjerno rekli, pa shvati kako želiš ;). visoki muškarci u krevetu su pravi akrobati. Mogu u isto vrijeme raditi toliko radnji koje si mislila da je nemoguće sinkronizirati u istom trenutku. Impresivno, u svakom slučaju...

 

9) Mogu te uvijek nositi

S nižim dečkima je ovo problem, jer nemaju dovoljno dugačke ruke. Visoki frajeri bez problema nose sebe, tebe i tvoje (pre)visoke cipele koje si lakomisleno odlučila obuti za šetnju gradom.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver Will Smith i Jada Pinkett Smith

10) Volimo nositi njihove košulje kao haljine

I to ne samo nakon aktivnosti u krevetu kada glumimo one seksi scene. Košulje jako visokih frajera nam bez problema mogu postati omiljene ljetne haljine. Kako? Jednostavno stavimo remen oko struka, zadignemo rukave i imamo najbolji i najopušteniji outfit. Sigurno će te tvoje cure pitati gdje si kupila tu haljinu!

11) Poza velike žlice nikad nije bila zabavnija

Svi mi volimo "spoonanje". A ta poza za spavanje je posebno privlačna kada znaš da uz sebe imaš jaaaaako visokog momka. Onda je sasvim jasno tko će uvijek biti "mala žlica", zar ne?

12) Naše frendice su malo ljubomorne

Osim ako i one imaju visokog tipa. Onda se zajednički supportate i cijenite te centimetre koje "posjedujete".

Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rpesevski56

    Izgleda da bi trebali imati tvornicu za proizvodnju visokih muškaraca, mnoge bi bile sretne pa i naša dama Kristina Deranja. Ovaj tekst će stvarno razveseliti nježniji spol, samo da još život više ispunjava želje čovjeka onda bi ovaj tekst imao još više smisla.