Love&Sex 10. siječnja 2019.

Evo koja su tri horoskopska znaka najbolja u krevetu

Thinkstock.

Sigurno si se (barem jednom) pitala koji su horoskopski znakovi jako dobri u krevetu? Otkrit ćemo ti najbolje ljubavnike zodijaka

Seks može, ovisno o partneru, biti nespektakularan, normalan, ali i fenomenalan. Zašto je to tako? Astrolozi će odmah reći – zbog zvijezda i horoskopskog znaka! Ova tri znaka osobito su dobra u krevetu…

Vodenjak 

Kod seksa s vodenjakom očekuje te vatra i strast. Romansa s tim horoskopskim znakom garantirano neće biti dosadna. Vodenjak je dominantan, rado eksperimentira i isprobava nove položaje, seksualne igračke, ali i nova mjesta za seks. Ako tražiš avanturu, kod vodenjaka si na pravoj adresi. 

Ovan 

Ovnovi slove kao misteriozne i temperamentne osobe. Seks s ovnom teško ćeš brzo zaboraviti. I klasični položaji su s tim znakom izuzetno uzbudljivi – čak su i poljupci nezaboravni. Nažalost, ovnovi su često pobornici seksa za jednu noć – zato jer mogu biti jako nestrpljivi, zaigrani i egoistični. Hoćeš li ga opet vidjeti, to samo zvijezde znaju.

Škorpion 

Zavodljivi škorpioni daju sve od sebe za vrijeme seksa: različiti položaji su tek jedna metoda koja se brine za promjene. Škorpioni jako vole igranje uloga. Također vole donijeti u krevet pokoju seksualnu igračku. Inače su vrlo osjećajni i pokušat će sve napraviti da ti udovolje. Škorpioni su jednostavno pravi strastveni ljubavnici. 

Komentari 0