Love&Sex

Egzotično! Takozvani 'trik s kokosom' trebao bi ti osigurati snažan orgazam...

  • Nagradno pitanje: što kokosov orah ima s dobrim seksom?
  • Ne, ne nema veze s jedenjem, a niti s pijenjem - a nije ni afrodizijak
  • Odgovor će te vjerojatno dobrano iznenaditi! 

Za početak moramo spomenuti tužnu istinu: prema raznim istraživanjima svaka druga žena u vezi ne doživljava orgazme. Korisnica Twittera imenom „Lex“ željela je saznati rješenje tog problema te je na Internetu podigla veliku prašinu. 

Možda vas zanima S ovih 5 trikova privući ćeš pažnju skoro svakog muškarca Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ovo je njen revolucionaran savjet: slovkaj riječ „coconut“ svojim bokovima dok „jašeš“ na svom partneru. 

OK, dakle, krenimo ispočetka: napisati riječ „coconut“  bokovima – kako to točno ide? Zapravo, sasvim jednostavno: kod slova C napraviš polukružni pokret, kod O cijeli krug i tako dalje. 

Možda vas zanima Zaboravi sve što si znala o seksu - sada je dokazano da ovo jednako uzbuđuje i muškarce i žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kako god, vrijedi isprobati – a očito su i korisnici Twittera puno isprobavali njenu „kokos-metodu“ jer je post ubrzo sakupio više od 200.000 lajkova i 42.000 puta je retweetan. Reakcije su bile od radoznalih do zabavnih. Čak je jedan muškarac to isprobao. 

 

„Coconut-trik“ – ima li doista nešto u tome?

Sve zvuči predivno – napišeš mali diktat bokovima i buuum – evo te na rubu orgazma ili si već svršila? Hm, ima li nešto u „coconut-triku“ ili će izazvati tek začuđene poglede partnera? 

Taj savjet pročitala je i jedna stručnjakinja (ginekologinja) te je rekla kako je to – sorry svima koje su počele s treningom – totalna glupost. 

S druge strane, barem se čini logičnim da neobičnim pokretima stimuliramo mjesta koja nismo možda dosad, zar ne? Dakle, bez obzira ima li to preporuku znanosti ili ne: znamo što bismo mogle isprobati sljedeći put kad ćemo se s partnerom igrati rodea… 

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Možda vas zanima Tražiš uzbuđenje? Isprobaj ove tri totalno napete seksi igre uloga... Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0