Love&Sex

Dragi muškarci, ovih 10 stvari nam se ne sviđa na vama

Volimo mi muškarce, no postoje određene stvari i karakteristike koje muškarca čine neprivlačnim te prestrave većinu žena. Ovo je naših top 10

Ako dečki ovo čitaju (a znamo da ih puno čita), i ako žude za odgovorom na vječno pitanje (a sigurne smo da žude) što to žene žele – sada ćemo im malo pomoći… Otkrit ćemo im, za početak, što to nikako ne želimo vidjeti na vama i što smatramo jako neatraktivnim i odbojnim.

1. Uske gaćice i tange. Dečki, prepustite to nama. Molimo vas! 

2. Accessoires za kosu. Dakle, rajfovi, špange i slične džidže-baje za kosu može nositi samo David Beckham. A i ta su vremena odavno prošla… 

3. Psovanje i ružan rječnik poput kočijaša. Itekako je važno lijepo se izražavati – inače radije držite jezik za zubima. 

4. Spominjanje vlastite majke u svakoj drugoj rečenici. Dečki, razmislite dobro te upamtite sljedeće: mi nismo zamjena za vaše mamice i ne želimo čuti da ona bolje kuha ili radi bilo što bolje od nas! 

5. Loše higijenske navike totalno su neprihvatljive. Loš zadah, smrdljive noge, smrad po znoju i tako dalje – ne, ne prolazi ni u ludilu! 

6. Obrijane noge. To vam možemo dopustiti jedino ako se profesionalno bavite biciklizmom ili plivanjem. 

7. Upadljiv nakit. Prstenje, narukvice, lančine od pola kile, rinčice i slično – upamtite: manje je više! 

8. Dugi, žuti nokti. To je jednostavno odvratno. Fuj! 

9. I lijenost je jedna od najneprivlačnijih osobina muškarca. 

10. Dnevne kreme i šminka? Ne, svoj make-up ne želimo dijeliti s partnerom. 

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar cvijetko

    cvijetko

    E sad, ja jesam muško i ništa od ovog ne volim ni nositi ni raditi, ali iz prve točke volim imati normalne kupaće gače koje mi ističu muškost, a sve ostalo u razumnim granicama