Love&Sex
Sretni bračni par Helena i Onur Yardimci

Domaći Onur i Šeherezada: Zaljubio se u Helenu iz Pitomače pa Tursku zamijenio Hrvatskom

  • Često čujemo kako život piše najljepše priče, a Helena i Onur to i potvrđuju
  • Naime, Helena, kozmetička iz Pitomače i Onur, elektrotehničar iz Diyarbakira u Turskoj, zaljubili su se unatoč udaljenosti
  • Onur je zbog ljubavi prema Heleni došao u Hrvatsku, a više ne razmišlja o povratku

 Lokali mediji ovih dana prenose ljubavnu priču koja svojim romantičnom radnjom oduševila mnoge. Životna priča povezala je dva grada - našu Pitomaču I turski Diyarbakir i to preko kozmetičarke Helene Dugine i elektrotehničara Onura Yardimcija koji su se upoznali putem Instagrama i vrlo brzo zaljubili. 

Možda vas zanima Andrea Šimunic: Zaručnika Šveđanina upoznala sam u avionu prije 7 godina i sad pripremamo svadbu u Hrvatskoj Rubrika Život Život

Markantan elektrotehničar crne kose u prosincu je prošle godine kratko vrijeme boravio i radio u Hrvatskoj, a kada je Helenu počeo pratiti na Instagramu

''Svidjela mi se i tako sam joj se javio. Mislio sam da mi neće odgovoriti, ali ipak je. Počeli smo se dopisivati i tako je zapravo započela naša priča'',  ispričao je Onur te dodao da su jednostavno kliknuli na prvu.

Onur Yardimci u Hrvatskoj je ostao zbog ljubavi | Autor: Facebook/@Yardimci Facebook/@Yardimci Onur Yardimci u Hrvatskoj je ostao zbog ljubavi

Nakon izmjena poruka  brzo su počeli komunicirati i putem videopoziva  te su se prema Heleninim riječima Helene u šest mjeseci čuli i po nekoliko sati dnevno. Zatim je Onur došao u Hrvatsku kako bi se upoznali. 

‘’Nakon nekog vremena počeli smo planirati da dođem u Hrvatsku. Nakon što sam uspio dobiti vizu, došao sam drugi put u Hrvatsku koja je stvarno prekrasna zemlja s prekrasnim ljudima’’, rekao je Onur. 

Kakva priča! Zavoljela je beskućnika, maknula ga s ulice i sada ludo zaljubljeni žive zajedno

Kako je dodala Helena, od prvog trena razgovarali su kao da se poznaju cijeli život iako komuniciraju isključivo na engleskom jeziku. 

Ljubav ne poznaje granice

Izgleda kako je Onur bio siguran u njihovu ljubav, a  da  ona ne poznaje granice ubrzo je onda i pokazao važnom gestom. 

‘’Planirao sam ju zaprositi. Bili smo na utakmici u Kladarama i nakon utakmice sam ju zaručio. Još jednom sam ju zaprosio kad smo bili u svatovima i zaprosit ću ju još puno puta ako treba, iako smo vjenčani sada ‘’, ispričao je Onur za za icv.hr.

‘’Primijetila sam da nešto planira i čak sam očekivala zaruke, ali nisam mislila da će to biti taj dan. U isto vrijeme bila sam i iznenađena, šokirana, ali presretna. Još bih mu sto puta rekla “da” kada bi me zaprosio’’, rekla je Helena. 

Nakon svadbe u krugu obitelji u Pitomači, planiraju pravo veliko tursko vjenčanje koje su inače prema riječima Onura vrlo bogata tradicijom i običajima, plesom, pjesmom i hranom te znaju potrajati i po tri noći.

Mladi par planira ostati u Hrvatskoj i ovdje stvoriti obitelj,  a Onur polako uči i hrvatski jezik. 

Photo: Facebook/@Helena Yardimci

Komentari 0