Love&Sex

Dirty talk: 4 stvari koje mu trebaš reći i 3 koje nemoj nikad

Nekima je neugodan, nekima obavezan dio seksualnog odnosa - izgovarati prostote može biti zabavno, no što reći a da bude stvarno, stvarno seksi?

Jesi li već probala dirty talk? "Prljave" riječi u krevetu mogu biti opaki turn on imaš li dovoljno samopouzdanja izgovoriti ih. Vjerujemo da se nekima sviđa ideja, ali (dok se ne ufuraju) spontano ne znaju što reći. Iako se čini banalno, dirty talk ima različite razine koje idu od klasičnog "želim te" pa do nekih koje ne bi bilo pristojno ovdje ni napisati. 

Ono što je sigurno je to da što god rekla u žaru seksa, neće upropastiti trenutak niti će ti tvoj dragi zamjeriti. No možda ćete kasnije o tome popričati... Vjeruj nam, s ovim rečenicama ne možeš promašiti! 

Možda vas zanima 6 vrućih seksualnih položaja - za početnike Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. "Uzmi me"

Iako nije loše za izgovoriti i na početku, pričekaš li i kažeš "uzmi me" tijekom seksa, totalno ćeš mu pomutiti razum. Tada doslovno zvučiš kao životinja koja to želi još više - frajeri to tako sigurno doživljavaju!

2. "Raditi mi što god želiš"

Ovo ne izgovaraj ako partneru ne vjeruješ - jer možda NE želiš da ti radi baš sve što poželi. Ako već imate postavljene neke granice, znaš što voli i vjeruješ da neće učiniti nešto što bi ti bilo krajnje neugodno - definitivno mu na ovaj način baci lopticu! Druga opcija je reći mu "radi mi to i to".

3. "J*** me"

Vrlo jasno i nedvosmisleno - ako mu to kažeš, poludjet će! Možda zvuči kao klišej, ali i dalje pali i uvijek će upaliti. 

4. "Obožavam te osjetiti u sebi"

Ovo je najbezbolnija stvar koju možeš reći, jer već kad ste u toj fazi da bacate dirty talk, možeš biti sigurna i da on obožava biti u tebi.

S druge strane nemoj mu reći:

1. "Tatice"

"Daddy" je vani postao totalni hit, dok je naš "tatica" malo mlitavi doslovni prijevod. Nismo sigurne da će svi frajeri htjeti da ih tako zoveš, ali neki koji vole ovaj seksualni klišej - uživat će.

Možda vas zanima Ovih 13 stvari će iracionalno napaliti muškarce - a nije riječ o golotinji Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. "Podsjećaš me na bivšeg kad mi to radiš"

Prvo, zašto bi htjela da te novi frajer tretira jednako? Zašto je tebi uopće ugodno to izgovoriti? A onda i zašto bi to, pobogu, on trebao znati?! Ovo su delikatne stvari i molim te, samo ih preskoči!

3. "Tako si velik"

Ako nije baš toliko velik, možda će pomisliti da to govoriš samo jer si želiš biti draga i utješiti ga. Kakvo poniženje! Tako da prije nego li to izgovoriš budi sigurna da je pun samopouzdanja kad je riječ o njegovoj alatki.

Photo: thinkstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!