Love&Sex

Bujni grm ili potpuno bez dlaka? Muškarci su otkrili što više vole

Prirodna ili uređena ženska intimna frizura? Bujna ili potpuno depilirana? Anketa u kojoj je sudjelovalo 5000 muškaraca otkriva odgovor na ovo škakljivo pitanje

Na pitanje „koji stil frizure ženskog spolovila“ preferiraju, čak 5000 muškaraca je u anketi Huffington Posta i portala AskMen.com dalo podijeljene odgovore. 

41 posto preferira potpuno obrijano intimno područje, a 38 posto želi „uredno njegovanu i podšišanu“ žensku intimnu frizuru. 

15 posto muškaraca prepušta odluku ženama i tome kako se koja osjeća. 

Samo 5 posto je priznalo da voli prirodnu, odnosno netaknutu žensku intimnu zonu. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Što muškarci misle o svojim stidnim dlakama?

48 posto smatra kako ne treba voditi neku posebnu brigu o stidnim dlakama, ali se osjećaju bolje ako im međunožje ima određenu njegovanu estetiku. 

20 posto smatra kako je pristojno da se briju – jer to i žene rade. Prilično visok postotak smatra kako sasvim normalno da muškarci imaju njegovanu intimnu zonu. 12 posto uopće na mari za „donje dlake“. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Koju ulogu igraju stidne dlake u svakodnevnom životu žene?

Na pitanje jesu li na osnovu stidnih dlaka nekada izgubile potencijalnog partnera, 91 posto žena odgovorio je sa NE, a 9 posto sa DA. 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Ako sam jače pijan znam i po sat vremena ženskoj lizati pičku i dlake me jako smetaju. Jednom sam se nagutao toliko dlaka da mi je ženska rekla kako njena mačka jede travu kako bi povratila sve dlake koje proguta ... prikaži još!
  • tommy

    Ma prirodno je naj bolje , a ovi sto se bune na dlake kad lizu to su budale koji nemogu zadovoljit zensku pa lizu, a Vagina je stvorena za seksanje ne za lizanje, budale samo lizu , Naj bolja je ... prikaži još!
  • nitko

    Sa dlakama, sa obrijanom se osjećam kao pedofil.