Love&Sex 10. veljače 2017.

Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene

arhiva. Muški sat Sector, ARGENTUM, 1320 kn
Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene 1/7

Svaka će se žena za Valentinovo oduševiti nakitom dok kod muškaraca odabirom sata kao posebnog dara ne možete pogriješiti

Najtraženiji dar za Valentinovo oduvijek je bio nakit, a budući da je dan koji slavi ljubav sve bliže, srebrnarnice ARGENTUM svim zaljubljenima nude sniženje od 50% na asortiman srebrnog nakita.

 | Autor: arhiva arhiva Srebrne naušnice, ARGENTUM, 160 kn

Savršen dar za voljenu osobu u ARGENTUMU se sada može pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatni popusti: 40% na sve satove i 25% na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita koji vrijede bez obzira na način plaćanja! 

 | Autor: arhiva arhiva Oglica i ploćica s imenom, ARGENTUM, 145 kn

Super cijene za zaljubljene ponudile su i zlatarne ZAKS gdje vas čekaju popusti od 50% na srebro, 40% na cjelokupan asortiman satova te čak 25% na novu kolekciju srebra i zlata. 

 | Autor: arhiva arhiva Srebrni prsten sa crvenom pozlatom i cirkonima, ZAKS, redovna cijena 410 kn, snižena cijena 205 kn

Jer, ispričati priču o ljubavi najlakše je s nakitom u ruci! Neka Vaša povezanost traje zauvijek - srebrnim ili zlatnim nakitom s motivom znaka beskonačnosti.

 | Autor: arhiva arhiva Srebrna narukvica sa crvenom pozlatom, ZAKS, redovna cijena 520 kn, snižena cijena 260 kn

Infinity, kako ga nazivaju svjetske bloggerice, predmet je žudnje mnogih dama jer svojim modernim i elegantnim linijama govori o vrijednosti odnosa, povezanosti i vječnoj ljubavi.

Komentari 0