Love&Sex
Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene 1/7

Beskrajnu ljubav darujte nakitom i iskoristite super popuste za zaljubljene

Svaka će se žena za Valentinovo oduševiti nakitom dok kod muškaraca odabirom sata kao posebnog dara ne možete pogriješiti

Najtraženiji dar za Valentinovo oduvijek je bio nakit, a budući da je dan koji slavi ljubav sve bliže, srebrnarnice ARGENTUM svim zaljubljenima nude sniženje od 50% na asortiman srebrnog nakita.

 | Autor: arhiva arhiva Srebrne naušnice, ARGENTUM, 160 kn

Savršen dar za voljenu osobu u ARGENTUMU se sada može pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatni popusti: 40% na sve satove i 25% na zlato te novu kolekciju srebrnog nakita koji vrijede bez obzira na način plaćanja! 

 | Autor: arhiva arhiva Oglica i ploćica s imenom, ARGENTUM, 145 kn

Super cijene za zaljubljene ponudile su i zlatarne ZAKS gdje vas čekaju popusti od 50% na srebro, 40% na cjelokupan asortiman satova te čak 25% na novu kolekciju srebra i zlata. 

 | Autor: arhiva arhiva Srebrni prsten sa crvenom pozlatom i cirkonima, ZAKS, redovna cijena 410 kn, snižena cijena 205 kn

Jer, ispričati priču o ljubavi najlakše je s nakitom u ruci! Neka Vaša povezanost traje zauvijek - srebrnim ili zlatnim nakitom s motivom znaka beskonačnosti.

 | Autor: arhiva arhiva Srebrna narukvica sa crvenom pozlatom, ZAKS, redovna cijena 520 kn, snižena cijena 260 kn

Infinity, kako ga nazivaju svjetske bloggerice, predmet je žudnje mnogih dama jer svojim modernim i elegantnim linijama govori o vrijednosti odnosa, povezanosti i vječnoj ljubavi.

Photo: argentum

Komentari 0