Love&Sex
Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica 1/8 Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica

Bajkovito izdanje nove kampanje Alduk vjenčanica

Poznati dizajner Ivan Alduk nastavlja s izvrsnim kampanjama za svoju liniju vjenčanica.

Svoje povjerenje je po treći put poklonio fotografskom dvojcu Decker&Kutić koji sezonu jesen/zima 2016./17. vide u igri svjetla i sjene kao izvrsnog akcenta na stvarnu ljepotu modela i novih vjenčanica. Osam vrhunskih fotografija prikazuje bridal kolekciju u novom svjetlu, odnosno u ovom slučaju plavičastom polumraku iz kojeg na svjetlo istupa lijepa žena spremna samouvjereno uploviti u novu fazu života.

 | Autor: Decker&Kutić Decker&Kutić

Unikatne, ručno šivane i po mjeri izrađivane vjenčanice obiluju bogatom teksturom koja je vidljiva na čipkama 3D efekta i precizno vezenim detaljima. Silueta s naglašenim strukom i dalje je okosnica dizajnerovog prepoznatljivog rukopisa. Kolekcija sadrži pročišćene i jednostavne modele, kao i one voluminoznije i raskošnije sa svevremenskom estetikom. Udobnost i lakoća nošenja je jedna od glavnih karakteristika ALDUK BRIDAL kolekcije od koje se nije odstupilo ni ovaj put.

 | Autor: Decker&Kutić Decker&Kutić

Nježno bijeli i tonovi vanilije koloritna su osnova kolekcije na koju se bogata tekstura tkanina izvrsno nadograđuje i dolazi do izražaja kao nikada do sada.

 | Autor: Decker&Kutić Decker&Kutić

- Profinjena estetika dvojca Decker&Kutić odlično predstavi svaku moju novu kolekciju vjenčanica, a tako je i ovog puta. Rakoš novih tkanina odlično je naglašena na fotografijama, kao da se može i fizički opipati. Izuzetno sam zadovoljan kako novom kampanjom, tako i kolekcijom koja je već dostupna za probe i narudžbe u mom showroomu uz rezervaciju termina putem web stranice www.alduk.hr ili maila ivan@alduk.hr - poručio je ovog puta dizajner. 

Photo: Decker&Kutić

Komentari 0