Love&Sex

9 prilično neočekivanih stvari koje ga totalno uzbuđuju

Određene situacije ili događaji nesvjesno seksualno pale muškarce. Neke su čak i pomalo apsurdne…

Predrasuda da muškarce uzbuđuju samo gole činjenice - nije točna! Naprotiv: postoji puno drugih situacija ili stvari od kojih dobije volju za seksom. Izabrali smo ih devet… 

1. Čuje određenu pjesmu 

Svatko ima neku određenu pjesmu koja mu u mozgu uključi prekidač za seks. Za neke je to pjesma koja jednostavno zvuči seksi, tekst je erotičan ili je pak vezana za neko određeno vruće sjećanje. 

2. Zamiriše mu određeni parfem

Rijetko što se toliko jako ureže u sjećanje od nekog određenog mirisa. Još dugi niz godina određeni miris može potaknuti snažne osjećaje u nama. Neki parfem može biti povezan s određenom osobom, doživljajem, vrućom erotskom vezom – i nanovo probuditi sjećanja. Ako osjeti taj miris, odmah će dobiti volju za seksom. 

3. Vidi se u ogledalu 

Na prvi pogled zvuči narcisoidno, ali zapravo i nije. Naime, ako se muškarac ujutro – dok je gol - ugleda u ogledalu te zaključi da je u dobroj formi, velika je vjerojatnost da će poželjeti trening u spavaćoj sobi.  

4. Vidi te u crvenoj haljini 

Brojna istraživanja pokazala su da crvena boja pokreće seksualnu želju u glavama muškaraca. Međutim, ta boja i za žene ima stimulirajuće djelovanje. Dakle, ako želiš nekog zavesti, umjesto crne, radije odjeni seksi crvenu haljinu. 

5. Legne u svježe presvučen krevet 

Čista posteljina ima i na muškarce i na žene jednako djelovanje: potiče nas da se zajedno valjamo po krevetu i zabavljamo se. Jedno istraživanje pokazalo je da se svježe presvučen krevet nalazi u top 10 uzbudljivih stvari i kod muškaraca i žena – i to na visokom drugom mjestu! Stoga ne čudi da se zaspale veze odjednom probude u hotelskom krevetu. 

6. Vidi te ujutro u svojoj košulji 

Nema neke logike zašto se priroda pobrinula da se muškarac uzbudi kad te vidi u svojoj odjeći. Ali, to je jednostavno tako: ako ujutro imaš na sebi njegovu košulju ili majicu, to će kod njega probuditi želju da taj dio odjeće skine s tebe…

7. Nasmijavaš ga

Muškarcima je superseksi kad ga žena može dobro nasmijati. Humor je kod mnogih pripadnika muškog roda ključ za još.

8. Primjećuje da si za nešto jako zagrijana 

Kad bi o muškarcima bila riječ, u ovom slučaju bismo pričali o štreberima, frikovima i slično – a takve likove ne povezujemo sa seksepilom. Međutim, kod žena je drugačija situacija. Ako ih nešto strastveno zanima, to pali muškarce. Možda zato jer smatraju da smo i u drugim stvarima toliko predane.  

9. Boji se

Da, to je istina – strah kod muškaraca izaziva iznenađujuće reakcije. Kad je riječ o tjelesnim reakcijama, strah i uzbuđenje su jako slični. U oba slučaja raste broj otkucaja srca i krvni tlak. Može se dogoditi da tijelo pogrešno reagira pa umjesto bijega, krene u napad. 

Photo: Instagram @haileybieber
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar interes14

    interes14

    Ovo pod trećom točkom mi je najdraže, pogotovo kad se idem tuširati. Volim vidjeti građu tijela, velika ramena, razvijena prsa, uži struk ali sve me to razočara kad gledam mog mališana, u opuštenom stanju, koliko je jadan i malen ( ... prikaži još!