Love&Sex 08. svibnja 2018.

8 znakova da se tvoj bivši još pali na tebe

INstagram.

Prekid veze nikad nije lak. Čak i ako se mirno rastanete, često nije lako prekrižiti vezu i trenutačno je zaboraviti – barem za jednu stranu…

Svejedno planiraš li možda „ponovni susret“ ili jednostavno želiš znati kako je tvoj bivši podnio prekid – postoje jasni znakovi da on još uvijek za tebe osjeća više nego što to želi priznati. 

Kako ćeš vidjeti pali li se tvoj bivši još uvijek na tebe: 

1. Njegova nova djevojka izgleda TOČNO KAO TI. 
2. Lajka sve tvoje fotke, postove i komentare na društvenim mrežama. 
3. Kad je pijan piše ti poruke. 
4. Ostao je u kontaktu s tvojim prijateljima ili obitelji. 
5. „Nenamjerno“ radi razne stvari kako bi došao u kontakt s tobom: ide u tvoj omiljeni kafić, šeta u blizini mjesta gdje živiš ili te „slučajno“ nazove. 
6. Stavlja fotografije na Facebook iz 'vašeg' restorana
7. Posta fotografije na kojoj nosi staru majicu koju si mu poklonila za rođendan. 
8. Pokušava na društvenim mrežama svim silama pokazati da mu je trenutačno 'najbolje razdoblje u životu' – a ti sumnjaš da je to baš tako. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Što ćeš napraviti s ovom informacijom, to prepuštamo tebi, ali preporučujemo ti da je ne koristiš za bildanje ega. Ako primijetiš da tvoj bivši pati zbog prekida, daj mu šansu da se „otkvači“ – bez da se i dalje nada da će vaša veza opet jednom zaživjeti…

  • vanja11

    Isprobajte www.whishmatch . com. Modernu web stranicu za ljude slobodnog razmišljanja. Postavite svoje slike, videa. Budite autentični, dajte validaciju svojim poznanicima. Mi nismo samo pornografija, mi smo stranica za moderne ljude, brzog životnog stila i slobodnih razmišljanja.