Love&Sex

8 stvari koje ti i dragi trebate zajedno napraviti

Veza i zajednički život otvaraju mnoge nove mogućnosti. Pogledaj 8 stvari koje obavezno morate napraviti zajedno…

Veza vam nakon nekog vremena postaje dosadna? Jedino ako to dopustiš! Postoji toliko puno stvari koje možete raditi zajedno i koje su u dvoje ljepše i zanimljivije – i toliko toga što se makar jednom u životu mora napraviti! Donosimo istu sa osam romantičnih stvari koje ti i tvoj dragi trebate zajedno isprobati kako biste ljubav održali svježom i napetom – i pri tome se jako dobro zabavili! 

1. Otići na putovanje. Lutati nepoznatim ulicama, ležati na plaži, kušati egzotična jela, zajedno popiti koji koktel ili čašu vina te uživati u stranim kulturama – a navečer u hotelu… Ne zvuči loše, zar ne?

2. Jednom tjedno večernji izlazak – samo za vas dvoje. Kino, večera, partija biljara, kazalište ili jednostavno odlazak do omiljenog kafića na isprobavanje craft piva. Zajednički izlasci održavaju ljubav mladom. 

3. Prespavati koju noć u šatoru. Uživanje pod zvjezdanim nebom uz logorsku vatru, sjedenje u tišini, a sljedeće jutro skok u more ili rijeku – potpuni zaborav svakodnevice. U prirodi možete istinski doživjeti samoću – i noću vas nitko neće ometati niti gledati… 

4. Pronađite zajednički hobi. Trčanje, plivanje, planinarenje, ples, koncerti ili izložbe, pas, putovanje… postoji toliko puno stvari koje su u dvoje zabavnije i uzbudljivije. 

5. Zajedno planiranje i sanjarenje. Kakav život zamišljaš za 10 godina? Što misliš o djeci? Grad ili selo? Domovina ili inozemstvo? Sve su to pitanja koja su važna u vezi te mogu postati krasni planovi za zajedničku budućnost. 

6. Pronaći omiljeno mjesto koje pripada samo vama. To može bit klupa u parku, u ugodnom uglu omiljenog kafića, na sjenovitom mjestu uz jezero ili rijeku ili u krevetu – zajedničko omiljeno mjesto savršeno je za sretno zaljubljene. 

7. Dati se nagovoriti od partnera na nešto što drugome nikad nije imalo smisla. Na primjer, otići na nogometnu utakmicu, poslušati koncert za koji nikad ne bi dala ni lipe, pjevati karaoke pred prepunim kafićem, otići na bungee jumping… Takva događanja zbližavaju i dugo ostaju u sjećanju. 

8. Zajedno se suprotstaviti strahovima. Napravite nešto zajedno od čega oboje strahujete!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0