Love&Sex 23. veljače 2019.

8 seks pitanja koja bi nam muškarci rado postavili, a ne usude se

Profimedia/Instagram.
  • Često zato jer se sramimo – ili zato jer vjerujemo da ćemo time uvrijediti partnera - neka pitanja u vezi izbjegavamo
  • Postoji lažno vjerovanje da muškarci za vrijeme seksa misle samo na sebe, a zapravo se itekako zanimaju za ženski pogled na stvar – ali često se usude direktno pitati
  • Kladimo se da tvog dragog potajno zanimaju neke od ovih stvari…

Koliko često žene zapravo misle na seks – i prije svega. U kojim situacijama? 

Pa, ako je vjerovati istraživanjima Sveučilišta Ohio, onda je to 19 puta na dan (muškarci 34 puta!). Istina je sljedeća: kod svake žene je to drugačije. A kada? Hm, postoji puno prilika. Kad gulimo krastavac, ližemo lizalicu… Naravno, sve su to gluposti! Na seks možemo misliti uvijek i bilo gdje – osobito kad ovuliramo. 

Kakav je osjećaj ženski orgazam?

Dobar, prokleto dobar! Teško je to objasniti riječima. Možemo reći jedno: sigurno je intenzivniji od muškog. Osim toga: mi možemo više puta u kratko vrijeme! 

Pali li vas ako muškarac stenje?

Jako ovisi o tome KAKO. Ako to „stenjanje“ zvuči na urlanje ranjenog bizona, onda je to zastrašujuće. Inače, ako je iole normalnije, to samo pokazuje da se muškarcu sviđa to što se događa – a to je dobro. 

Čini li humor muškarca seksualno privlačnijim?

Da, i to jako! Ako je muškarac duhovit, automatski djeluje privlačno – čak i ako nema tijelo poput Adonisa. To dokazuju i mnoga istraživanja. 

Je li OK ako muškarac ne brije međunožje?

Hm, to je opet stvar ukusa. Jedna internetska anketa pokazala je da 43 posto žena smatra „grm“ kod muškarca neprivlačnim. 

Zašto toliko volite „biti gore“?

Sasvim jednostavno: zato jer tada preuzimamo kontrolu i možemo se kretati kako nam najbolje odgovara. 

Kako ćemo otkriti na što se žene doista pale?

Ako sumnjate – onda pitajte, dragi muškarci! Mi smo po prirodi komunikativna bića. Općenito vrijedi sljedeće: ako gurnemo karlicu prema naprijed, to znači „Dobro je tako, samo naprijed!“, a ako se povučemo prema nazad, to znači „Ah, bolje nemoj!“. 

Koliko je dugačko zapravo kratko?

Što se tiče penisa, ne postoji mjerenje u centimetrima. Pravi muškarac ima i pravi penis – i točka! Inače dosta toga ovisi i o obliku, opsegu i tehnici. Kad je riječ o trajanju seksa, onda može oboje biti dobro: kratko kao brzi vrući seks na brzaka ili dugačko kao romantična erotska igra. 

Komentari 0