Love&Sex

8 naznaka da se radi o ljubavi na prvi pogled

Da, možda zvuči nerealno ali ostajemo pri ovoj tezi: Ljubav na prvi pogled nije nemoguća i ovako ćeš je prepoznati:

Može se vjerovati u ljubav na prvi pogled a i ne mora  - ali što sigurno postoji,  je taj jedinstveni trenutak kada se shvati da je ta jedna osoba posebna.

Ljubav na prvi pogled ne mora se nužno pretvoriti u vezu ili uopće stvoriti neki kontakt, može se raditi o samo iznimno lijepom kratkotrajnom trenutku koji će se zauvijek pamtiti. Mali, romantični moment koji će nas nakratko pretvoriti u beznadne romantičare.

Mali broj sretnika može potvrditi fenomen ljubavi na prvi pogled. Realist u nama misli da nikako ne možemo zavoljeti nekoga na temelju njegovog izgleda. Međutim, više stvari igraju važniju i ključnu ulogu nego sam izgled – karizma, pokret, pogled i neke druge naizgled male stvari.

Evo kako ćeš  otkriti da li se stvarno radi o ljubavi na prvi pogled:

1. Iz nekog razloga, adrenalin se povećava, srce ti počne brže kucati i osjećaš „leptiriće“ u trbuhu. Međutim, ako reagiraš tako svaki put kada ti se jedan slatki dečko osmjehne, ne znači da se radi o velikoj ljubavi.

2. Postaješ nevjerojatno nervozna i ne znaš zašto jer te inače ljudi ne čine nervoznom.  Tu odmah primjećuješ da se može raditi o nečemu posebnome.

3. Imaš čudan osjećaj da tu osobu već poznaješ i od samog prvog trenutka djeluje kao osoba kojoj se možeš odmah povjeriti.

4. On obično nije nužno tvoj tip ali u ovom slučaju je to sasvim drugačije.

5. Ne možeš prestati razmišljati o njemu. Iako si ga samo jednom vidjela a možda i jedva razgovarala s njime, ne izlazi ti iz glave. Na razočaranje tvojih prijatelja koji stalno moraju slušati o tome da ga moraš još jednom sresti, do trenutka kada se to stvarno dogodi ili kada se smiriš.

6. Stalno si misliš: „ Ovaj put je drugačije“  i apsolutno si sigurna da još nikada nisi doživjela takav osjećaj do sada.

7. Ulažeš sve svoje napore da ga ponovo susretneš. Duboko u sebi imaš osjećaj da to ne može ostati na samo jednom trenutku.

8. To nije samo čista seksualna privlačnost, jer si to znala i prije osjećati -  ovdje je nešto drugo u igri.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0