Love&Sex

8 načina na koje jedna od najomiljenijih seks poza može biti još puno više seksi

  • Ova poza je jako omiljena jer se može postići najdublja moguća penetracija
  • Jastuk (ili nekoliko čvrstih jastuka) ispod trbuha povećava vanjski pritisak na trbuh i zdjelicu, što ženi pojačava doživljaj za vrijeme seksa
  • Pseći omogućava i najlakši prelazak s vaginalnog seksa na analnu igru

Postoji nešto o seksu u psećem položaju, nešto što je malo... manje od glamuroznog. Međutim, položaj na sve četiri je popularan iz sljedećeg razloga: može se postići najdublja moguća penetraciju u ovom položaju, a također se lakše dopre do G-točke. Srećom, postoji mnogo načina da pseći stil bude jako, jako seksi - čak i ako si na neki način skeptična prema tom položaju na početku. Ali prije toga, počnimo s osnovama.

U redu, kako ću uopće izvesti pseći stil?

Klasična verzija podrazumijeva postavljanje „na sve četiri“ – partner je iza tebe i na koljenima te ulazi u tebe s leđa. Ostale varijacije uključuju savijanje iznad kreveta dok partner ulazi s leđa (više o tome dalje u tekstu), kao i nekoliko promjena položaja nogu i ruku kako bi se stvari promijenile. Ali, bit je da je to seks s partnerom iza tebe. Sada kad znaš osnove, isprobaj ove trikove kako bi pseći položaj bio ugodniji. 

1. Uspravi se 

Klasični stav psećeg položaja - klečeći na sve četiri - može biti sjajan neko vrijeme, ali na kraju te počnu boljeti koljena. Mnoge se žene žale na bol u koljenima ili da ih bole leđa ili vrat, ali to se izbjegne tako da staneš na noge. Ustani i lagano se nagni prema zidu ili se nagni na stol. 

2. Napusti spavaću sobu

Najbolji dio kod psećeg položaja jest da ne zahtijeva krevet. Iskušaj ga pod tušem, stojeći na stubištu dok se držiš za ogradu ili se nagni preko kuhinjskog pulta. 

3. Koristi jastuk

Preskoči tradicionalni pseći stil i iskušaj ovu varijaciju koja će povećati tvoje šanse za orgazam samo od čistog seksa (što je rijetkost za većinu žena). Postavi se u klasični pseći položaj na sve četiri, a zatim stavi jastuk (ili nekoliko čvrstih jastuka) ispod trbuha kako bi povećala vanjski pritisak na trbuh i zdjelicu, što pojačava doživljaj za vrijeme seksa. Osim toga, držeći kukove podignute odmaraš glavu i ruke na krevetu. 

4. Uključi bradavice

Ako ti se sviđa stimulacija dojki, pseći stil je savršeni položaj da ih uključiš. Uhvati partnerove ruke i stavi ih na grudi. Zatim, držeći ruke nad njegovima, možeš mu pokazati točno kako želiš da te dodiruje.

5. Pokušaj baciti pogled iz blizine

Smjestite se ispred zrcala kako biste ti i partner mogli promatrati jedan drugoga iz drugog kuta. I nemojte se iznenaditi ako vas inspirira na šou. Zabaci kosu, još malo zakreni leđa i uhvati mu pogled…

6. Pomozi si rukom

Pomoću prstiju ili vibratora stimuliraj klitoris za vrijeme seksa za vrhunac koji je dvostruko snažniji. Zapravo, ovo je jedan od najboljih načina da povećaš svoje šanse za orgazam za vrijeme psećeg stila.

7. Izađi izvan granica

Ako si za to, to je najlakši položaj za prelazak s vaginalnog seksa na analnu igru. Samo se pobrini da promijeni kondom kako bi izbjegla infekciju. A ako ti je prvi put, budi sigurna da koristite dosta lubrikanta i idite sasvim polako.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0