Love&Sex

7 stvari koje otkrivaju da je on savršen za tebe

Jedini, onaj pravi, onaj kojeg ćeš željeti uz sebe za vijeke vjekova - samo neki imaju sreće pronaći osobu koja je kao stvorena za njih

Nisi sigurna da si pronašla onog pravog? Ili misliš da je on doista TAJ? Kako bi odagnala svaki tračak sumnje, baci oko na ovih sedam znakova koji otkrivaju je li on doista savršeni frajer za tebe. 

1. Nikad nisi sasvim sama sa svojim problemima. Koliko god da ti je teško, on je uvijek pored tebe i sve će napraviti da ti bude bolje. 

2. Osjećaš se lijepom. Sve male nesavršenosti koje su te oduvijek živcirale sada su izgubile svako značenje. Uz njega se osjećaš predivno – kakva zapravo i jesi. 

3. Možeš biti sama, a da se ne osjećaš usamljeno. Možeš povremeno koju večer uživati sama, a opet znaš da zapravo nikad nisi sama. 

4. Imaš ispunjen seksualni život. Osjećaš se sjajno u svom tijelu i u krevetu se možeš potpuno opustiti te predati strastima. Često razgovaraš s najdražim o vašim željama i maštarijama. A ako u nekom trenutku nešto u krevetu ipak nije savršeno, poradit ćete svojski na tome da to popravite. 

5. Imaš nekoga s kim možeš razgovarati o budućnosti. Možete zajedno planirati, sanjariti i zajedno rasti. 

6. Možeš razgovarati o svojim nesigurnostima i o stvarima o kojima nikad prije nisi mogla. Više nema potrebe išta sakrivati ili se nečega sramiti – možeš slobodno biti ono što jesi. Možeš nesputano dalje razvijati svoju osobnost – bez ikakve grižnje savjesti. 

7. Ne zanemaruješ stvari koje voliš. Usprkos činjenici da puno vremena provodiš s dragim, brineš se (OK, nakon prvih nekoliko mjeseci superzaljubljene faze) o svojim prijateljima i obitelji te radiš stvari koje te uveseljavaju. On razumije da trebaš slobodnog prostora i podržava te u svemu što ti je važno.    

Photo: Getty Images

Komentari 0