Love&Sex

7 šokantnih razloga zbog kojih su pucali brakovi, koja žena bi to mogla izdržati?

  • Rastava nikada nije lagana stvar, premda za rastavu u pravilu postoje dobri razlozi
  • Međutim, ponekad su razlozi za rastavu doista neobični
  • Ovi primjeri iz svijeta će zaprepastiti, neki čak i zabaviti i nasmijati

Nevjera, stalna svađa, trenutak kad si dvoje supružnika više nema što reći – to su tipični razlozi za razvod braka koji nas previše ne čude. Međutim, ovih sedam priča… Uostalom, najbolje da sama pročitaš! 

1. Ispadanje 

U Münchenu se rastao bračni par nakon 23 godine braka – naime, ženi je dozlogrdilo da stalno noću ispada iz zajedničke viseće mreže. Njen suprug inzistirao je da ona s njim spava u visećoj mreži, a ne u bračnom krevetu. Nakon 16. pada bilo joj je dosta i tražila je razvod. 

via GIPHY

2. Zub za zub 

U američkoj saveznoj državi Oklahomi je jedan bračni par izdržao čak 50 godina zajedno. Međutim, onda je pukla ljubav zbog nedostatka zuba: suprug je odbio kupiti novu zubnu protezu svojoj supruzi. Žena je potom zatražila razvod. 

Možda vas zanima Svjetski dan braka: Par koji je u braku nevjerojatnih 80 godina otkriva recept za ljubav! Rubrika Life&style Life&style

3. Sjedni, jedan! 

Još jedan nevjerojatan slučaj iz Münchena: suprug je ocjenjivao suprugu po školskom sistemu. Umijeće kuhanja, izgled, vođenje kućanstva – za sve što je radila davao joj je ocjene između jedan i pet. Jednom tjedno izračunavao je prosjek te je prema tome davao novac za kućanstvo. Žena si je to dopuštala dvije godine (predugo!), a zatim se razvela od njega. 

4. Pozor! 

Jedan američki vojnik (oficir) tražio je od svoje supruge da ga oslovljava sa „gospodine majore“ te da mu salutira. Nakon deset godina braka odmarširala je od njega. 

via GIPHY

5. Who let the dogs out?

Kod jednog para u Austriji je zajednički pas bio razlog razvoda braka: suprug je za ljubav životinje stalno puštao radio da svira, što se njegovoj supruzi nije sviđalo. Nakon nekog vremena su se rastali. 

Možda vas zanima Može li se već na vjenčanju vidjeti da paru u braku neće cvasti ruže Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Posljednja kap

Danas mnogo parova može putem mobitela odrediti gdje se tko nalazi. Međutim, nekada to nije bilo tako lako. Zbog toga je suprug u Montani redovito s pomoću krede označio đonove cipela svoje supruge da vidi je li napustila kuću. Nakon dvije godine braka napustila je kuću zauvijek. 

7. Preukrašavanje 

U britanskom Middlesboroughu je suprug napustio svoju 62-godišnju suprugu zato jer je ona stalno preuređivala kuću. I to svaki dan, tvrdi suprug. Čak je mijenjala i namještaj stalno i nanovo ga bojala i ukrašavala. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0