Love&Sex

6 znakova da mu baš i nije stalo

Ponekad ti obećava skinuti sve zvijezde s neba, a ponekad je jako hladan prema tebi. Voli li te ili se samo zapravo poigrava s tobom, otkrit će ti sljedeći znakovi

Nije da je sve samo loše, on zna biti i nježan i pažljiv prema tebi. No, postoje trenuci kada se zapitaš je li njemu uopće stalo... Obrati pozornost na ove znakove i stvari će ti možda biti jasnije.

1. Javlja se samo usred noći – i to pijan

Već dobro poznati scenarij: subota navečer, 3 ujutro je i on ti pošalje poruku što radiš. Problem: pijan je i ti si njemu samo hitan plan jer očito nije uspio zavesti nijednu drugu.

2. Ne želi te upoznati sa svojom obitelji

Viđate se zadnjih nekoliko mjeseci. No, još te uvijek nije upoznao sa svojima. Nazove li njegova mama dok je s tobom, kaže joj da je s prijateljima.

3. Dopisuje se s drugim curama

I to pored tebe, jer u njegovim očima niste još službeno skupa te on može raditi što god želi. Naš savjet: Ostavi ga odmah! 

4. Ne želi s tobom biti viđen u javnosti

Kada se vidite ili ste kod njega ili kod tebe. Nikakvo kino, večera ili šetnja parkom. Puno radije to radi sa svojim prijateljima. 

5. Izbjegava razgovore o budućnosti

Naravno da te pita što radiš u petak navečer. No, svaki put kada spomeneš temu godišnji odmor ili zajedničku budućnost on ne želi uopće razgovarati o tome. 

6. Ostaje na seksu, no ne i na doručku

Proveli ste lijepu noć, ali čim svane on odlazi. Doručak? Ne s njim. Ako se tako ponaša, očito mu je samo stalo do seksa. 
 

Photo: None

Komentari 0