Love&Sex

6 'savjeta' koje solo cure ne podnose

Postoje savjeti koji mogu biti korisni kod spojeva i izlazaka, ali postoje i oni koji su totalno glupi i iritantni, kao ovi:

Čim netko čuje da si solo, da nemaš uopće dečka – odmah pomisli da nešto s tobom nije u redu. „Jako si lijepa, kako to da nemaš dečka?!“ ili „Očito nešto u redu s tobom kad nemaš dečka“… Vrlo često možemo čuti superglupe razloge za soliranje, te još gluplje savjete kako na silu zgrabiti prvog tipa koji naiđe – jer, navodno, mi to ne znamo same… Donosimo savjete koje solo cure najviše mrze. 

1. „Čekaj prije nego se javiš!“ 

Dakle, uvijek treba čekati prije nego se javimo na mobitel ili na mail, poruku…  Ne bismo željele da ono pomisli da smo zainteresirane ili čak očajne. Totalna bedastoća! Svi smo stalno na pametnim telefonima i kad imamo potrebu javiti se – to jednostavno treba i napraviti. Ako se ne veseli tvojoj poruci, onda bolje nemoj imati posla s njim. 

2. „Smanji malo kriterije!“ 

Ako netko ima jasnu predodžbu o svom budućem partneru, ne šteti dati šansu vezi s muškarcem koji nam možda ne odgovara sto posto. Doduše, trebamo ostati vjerne temeljnim kriterijima. Dakle, govorimo o unutarnjim vrijednostima, poput iskrenosti, vjernosti ili humoru. Ako se nađete na tim razinama, onda kod nekih drugih možete malo popustiti. Inače – nema baš nikakvog smisla otići u krevet s nekim tko ti nije privlačan ili biti u vezi s nekim tko ti se ne sviđa. 

3. „Žene se pale na loše dečke.“ 

To je samo klišej i moramo priznati da se žene ne pale na loše dečke. Dečki se ne smiju ponašati kao egoistične svinje – pa kome se to može sviđati? Istina je da želimo jakog, pouzdanog, neovisnog partnera.

4. „Kad ćeš prestati tražiti, onda ćeš nekoga i pronaći!“ 

To se možda može slučajno dogoditi, ali ako si stalno u istom krugu ljudi i izlaziš na jedna te ista mjesta – vjerojatnost da ćeš pronaći nekoga se smanjuje… 

5. „Ako mu se uistinu sviđaš, onda će te on zavoditi.“ 

Ako ne pokažemo zanimanje, malo koji tip će pokušati izgraditi vezu. Ako se ponašamo 'nepristupačno', to nije dobra ideja. I mi žene moramo pokazati malo zanimanja ako želimo pronaći dobrog tipa. Naravno, sve s mjerom i stilom. I onda prelazimo na sljedeću točku…

6. „Muškarac mora napraviti prvi korak!"

Zašto? Ako nam se neki lik sviđa, onda je sasvim Ok da odemo do njega, upoznamo se i popričamo. 

Photo: Instagram

Komentari 0