Love&Sex

6 savjeta kako ćeš bolje izgledati gola

Prvi puta pred njim gola? PANIKA!!! A za to zapravo nemamo razloga. S ovim trikovima odmah ćeš bolje izgledati gola: i bolje se osjećati u svojoj koži!

Ovaj dečko ti se jako sviđa, potrudila si se oko njega, kliknuli ste već prvi dan izlaska, a sada je uzbuđenje na vrhuncu – idete kod njega doma i želiš spavati s njim… Međutim, nisi baš sigurna u sebe i pitaš se kako ćeš izgledati? Misliš da mu se nećeš svidjeti gola? Nemoj - nakon što proučiš ovih 6 savjeta možeš se mirno skinuti pred njim… 

1. Ramena nazad, grudi van! 

Uspravno držanje čini čuda! Stoga zabaci ramena, isturi grudi i uspravi se – čak malo zabaci glavu prema nazad. Odmah ćeš djelovati sigurnije, ali i mršavije! 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

2. Redoviti piling 

Svakako jednom tjedno napravi piling cijelog tijela! Osim što ćeš otkloniti mrtve stanice kože, imat ćeš glatku i finu kožu. Osobito se potrudi na bedrima i stražnjici – naime, piling potiče cirkulaciju te time smanjuje celulit. 

3. Ulje za tijelo umjesto losiona za tijelo 

Mazanje tijela losionom je OK, ali još je bolje ulje! Naime ono vlaži kožu, ali joj daje i dodatni sjaj. 

4. Osunčana koža 

Naime, osunčana koža djeluje optički tako da itijelo izgleda vitkije. Stoga ponekad nije loše upotrijebiti losio za tamnjenje… 

5. Samouvjerenost! 

Samouvjeren nastup čini te seksi osobom – što je znanstveno dokazano! Najbolje je da se najprije sprijateljiš sa svojim tijelom ispred ogledala. Stani ispred, pohvali sve dijelove tijela koje voliš. Sjeti se koje su ti sve komplimente davali – sigurno nisu to radili bez razloga! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

6. Smiješak 

Istraživanja su pokazala da te smiješak odmah čini privlačnijom osobom! Svejedno stojiš li pred njim gola ili u viteškom oklopu…

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!