Love&Sex

6 romantičnih trenutaka koje svi trebamo

Ljeto, sunce, sladoled i puno emocija! Volimo biti vani s dragim, šetati se navečer po plaži, otići na noćno kupanje bez badića…

No, to nije sve – prava veza puna je „onih nekih sitnica“ od kojih nam ponekad iznenada zaklecaju koljena i javlja nam se onaj slatki osjećaj leptirića u trbuhu. Izdvojili smo šest trenutaka s najdražim koji su nam se osobito svidjeli. 

1. Probuditi se pored njega

Ujutro zazvoni budilica i trzne te iz lijepih snova. Još je i ponedjeljak! UŽAS!!! Pa tko to voli? No, otvoriš oči i pored tebe leži čovjek kojeg voliš. Čak ako i hrče i mrziš ga jer može spavati dulje od tebe – ti su trenuci neprocjenjivi! 

2. Kad mi nedostaje

Tuga… Čak i ako smo supersamostalne žene – kad naš omiljeni muškarac otiđe na nekoliko dana, nekako smo tužne. Nešto nam jednostavno nedostaje. Lijepo je ako imamo njegovu majicu ili jastuk koji miriše po njemu! Spoznaja da nam nedostaje nekako je slatka, čak i opipljiva…

3. Pomirenje 

Tko je u vezi – ponekad se posvađa! To je tako i – točka! Ludi smo od ljutnje, kosa nam se diže na glavi kad ga vidimo, ne razgovaramo, ponekad iz protesta iziđemo iz stana s frendicama na cugu – samo da ga ne gledamo! Ali, kad se ispušemo, kad nakon svađe jedan drugome pogledamo u oči i zagrlimo se – to može biti puuunooo ljepše nego sve ostalo…

4. Svakodnevica s leptirićima u trbuhu 

U nekom trenutku se u gotovo svaku vezu na mala vrata ušulja „svakodnevica“. Stojite u kuhinji, jedan pere posuđe, drugi mete pod. Ili radite bilo što zajedno po stanu. Odjednom ga pogledaš i jave ti se leptirići u trbuhu – jer si spoznala da svakodnevica ne mora nužno biti monotona, nego da zapravo znači da ste počeli zajednički živjeti, održavati nešto, stvarati nešto… Počeli ste graditi zajednički život – a to može biti najljepša ljubavna priča uopće! 

5. Spontani poljupci 

Naravno da se volimo maziti. Ali poljubac u obraz dok, primjerice, peremo zube, ili nježan poljubac u vrat dok kuhamo – moramo se onda nasmijati i naježiti se! 

6. Oboje jednako misliti

Pozvani ste kod frendova na druženje, a njih dvoje odjednom se počne svađati – dok vi blijedo sjedite između njih. Prilično neugodna situacija. Međutim, ako se ti i dragi pogledate u oči i oboje se nasmiješite – i u tom trenutnu si sigurna da je pomislio: „Hvala Bogu, mi nismo takvi!“, to je znak da si našla onog pravog!

 

Photo: Instagram

Komentari 0