Love&Sex

6 razloga zašto bi trebala otići na vjenčanje od bivšeg

Eto, dogodilo se i to - znala si da će se kad tad dogoditi, ali ispala je najgora moguća opcija - bit će u braku prije tebe. Ali gle, nema mjesta za paniku jer si mlada i prekrasna, i odi na to vjenčanje!

Iako je skroz gotovo, i pomirila si se s tim, ma čak si to i preboljela ili si ti bila ta koja je prekinula, tvoj bivši će se kad tad vjenčati. I ako te pozvao na vjenčanje, zbilja bi bilo okej da odeš. Nudimo ti 6 razloga zašto.

1) Odi da pokažeš koliko si fab

Kaže se da je najgora osveta kada drugi vide da živiš dobro - ma odlično! Čak i ako je on prekinuo vezu, nemaš niti jedan razlog da se ne obučeš u predobru haljinu i preseksi štikle i njemu i njegovim (glupim) prijateljima pokažeš da si dobro. Štoviše, da je prekid bio dobar za tebe. 

2) Vjenčanja su mjesta za upoznati nove ljude

Ako si ti prekinula s njim pa te pozvao na vjenčanje da ti pokaže koliko je njemu dobro poslije prekida - iskoristi tu priliku da upoznaš nekog novog! Vjenčanja imaju romantičnu vibru, pa nije teško pasti na nekog slatkog.

3) Vjenčanja su prilike za izlazak iz friendzonea

Svi imamo onog jednog frenda koji je potencijalno nešto više od toga, ali se ništa ne događa. Ovo je prilika da ga pozoveš na dejt, ležerno, a onda ćemo vidjeti kako će dalje ići - jer prije svega, tu nema pritiska!  | Autor: imdb imdb

4) Ti i bivši ste prijatelji i želiš s njim proslaviti bitnu noć

Okej, i to se događa iako puno rjeđe. Ako ste dobri prijatelji, morala bi biti tu za njega, ipak je to veliki korak. Doduše, svejedno se predobro obuci i našminkaj, ali budi i podrška. Multitaskaj.

5) Vjenčanja su zabavna, a ti zaslužuješ izlazak!

Vjenčanja mogu biti ili smrtno dosadna ili pretjerano zabavna - ali u svakom slučaju će biti slatko i puno dobre cuge i hrane. Ovo ti je prilika da se središ i podružiš s ljudima. Najbolje da se isplešeš dok te ne zabole noge.

6) Pretvori vjenčanje u girls night

Umjesto nekog dečka, kao pratnju povedi best frendicu! Pretvori ovu večer u predobru večer za sebe - jer ti si izvrsna, jaka i dovoljna samoj sebi - on ti ni ne treba.  | Autor: imdb imdb

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Promo

Komentari 0