Love&Sex

6 laži kojima svakodnevno izluđujemo muškarce

Sigurno nijedna neće priznati da laže koliko je duga i široka, ali sitne neistine koje nam olakšavaju život... Ma, prepoznat ćemo se u njima. Jedino što istu laž ne možemo prodati sto puta. Sad već i On zna da se nećete spremiti za pet minuta

Ma, i najiskrenija među nama će mu glatko reći da se ne ljuti dok je nadurena do neba (ne bi li on sam prokljuvio zašto se ljutimo pa sam ispravio stvar, što se nikad ne dogodi) i da stižemo za pet minuta dok smo još na drugom kraju grada ne bismo li spriječile bujicu njegovih prigovora zbog kašnjenja. Nisu to laži, život jednostavno tako funcionira. Možda ih uvjerimo da je i to istina... 

Laž #1: Uopće nisam ljuta.

Zapravo znači: Da, ljuta sam k'o pas! Ne kužim kako mi para ne izlazi iz ušiju? I on me još pita ZAŠTO SI LJUTA??? Je li slijep, malouman, emocionalno prikraćen? Ako sam ne vidi zašto sam ljuta, ne kanim mu to ja reći!

 

via GIPHY

Laž #2: Treba mi samo još 5 minuta.

Zapravo znači: Ha, ha, ha!  Tek izlazim iz kade, moram se našminkati, izglačati košulju i osušiti kosu. Ako se stvarno požurim, bit ću gotova za 15 minuta. Naravno, ako me nitko u međuvremenu ne nazove... Uh, baš počinje nova epizoda "Malih laži!"

Laž #3: Nisam uopće gladna.

Zapravo znači: Ako vidim još jedan komad hrane koji ne smijem pojesti, počet ću vrištati! Ubija me ova dijeta! Još više me nervira što moram skrivati da sam na dijeti inače će samo prokrenuti očima i spomenuti kako je moja dijeta završila prošli put. I devet puta prije toga. 

via GIPHY

Laž #4: Nisam ljubomorna.

Zapravo znači: Pa, nisam! I ja želim vjerovati u to! Doduše, želudac mi se zgrčio od toga kako se (pretjerano!) opušteno zeza s konobaricom i nije mi jasno zašto baš on mora popravljati pipu svojoj bivšoj, ali takve me stvari uopće ne diraju. Zašto mi se po glavi vrte riječi poput kastracija i dekapitacija?

Laž #5: Samo sam se šalila.

Zapravo znači: Ups, kako mi je samo ovo izletjelo?! Mislim, nije šala da mi je njegov frend totalno seksi, ali što mi treba da odsad svaki put ispod oka gleda jesam li mu previše srdačno rekla "bok". Možda povjeruje da sam samo željela vidjeti njegovu reakciju?

via GIPHY

Laž #6: Preumorna sam da se danas vidimo.

Zapravo znači: Eh, tu su mi frendice, valjamo se na kauču u tajicama i majicama za po kući, baš smo otvorile drugu bocu vina i ogovaramo muškarce. Danas će ti se štucati!

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: PROMO

Komentari 0