Love&Sex

5 stvari koje on želi da znaš o njegovim testisima

Igranje s njegovim 'kuglicama' - neki muškarci se zaklinju da je to fenomenalno, a drugi se zgrčena lica od straha zgrabe za međunožje već pri samom spomenu

Kako bismo razjasnile te nedoumice, bacile  smo pogled na „Reddit“ i saznale koje mudre bisere dijele muškarci koji vole igranje s testisima…

1. Nježno dodirivanje ili lagano grebanje

„Malo neočekivane ljubavi prema testisima može biti 'ono nešto' što će nas gurnuti preko ruba. Nemoj zaboraviti da su osjetljivi na stiskanje, udarce itd. Izbjegavaj te očite zamke i obrati pažnju na to kako reagira na "loptanje" koje si unijela u seksualnu igru. Tiho stenjanje dubokog tona znači 'O, daa, još molim'.“

2. Prilično su slične očnim jabučicama – što se tiče osjetljivosti

"One mogu podnijeti iznenađujuću količinu pretjeranog pritiska bez žaljenja - ali ako udariš, trzneš, kucneš, to je nešto drugo. Možete si prilično snažno trljati oči, ali ako si gurneš prst u oko, to prestaje biti zabavno."

3. Iznenadila bi se koliko ih možeš jako stiskati (ali postoje pravila)

"Moja partnerica i ja dijelimo veliku ljubav prema masiranju mojih testisa. Prije se brinula hoće li to učiniti dobro, pa sam jednostavno stavio ruku na vrh njezine dok je držala moje testise i stiskala ih sve dok nisam počeo osjećati neugodu.
Dok je ona bila iznenađena koliko ih je jako stiskala, moram naglasiti da ih stiskanje oba testisa različito od stiskanja pojedinačno. U paru ih se može jače stiskati. Ona to voli raditi u gotovo svakoj prilici – kad idemo spavati, čim se probudimo, gledamo televiziju na kauču i, naravno, tijekom gotovo svakog seksa. To je zapravo vrlo uzbudljivo za nas oboje!"

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

4. Nisu svi testisi jednako osjetljivi 

"Osjetljiviji su na iznenadni i jak pritisak. Ali, nijedno lizanje ili nježno milovanje neće ih ozlijediti. Samo dalje od trzanja ili udaranja. Uglavnom, postupaj prema njima kao prema mački. Ako nešto ne bi učinila mačiću, nemoj to raditi mojim testisima. Osim ako ih želiš lizati. U tom slučaju je to u redu i onda zanemari primjer s mačkom".  

5. Vrijede ista pravila kao za igranje s tvojim grudima

„Ako započneš lagano i nježno, onda je to OK. Pojačaj intenzitet kasnije. Ista je stvar sa ženskim bradavicama. Naravno, ako ih gricnemo kad nisi uzbuđena, to će te boljeti, odnosno svakako ćeš to drugačije osjećati nego kad si napaljena.“

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!