Love&Sex

5 stvari koje će u krevetu zadovoljiti svaku ženu

Samo neka netko - nakon što pročita ovaj članak - kaže da su žene u krevetu jako zahtjevne

Muškarci oduvijek tvrde da ne razumiju nas žene i da ne znaju što mi zapravo želimo – naravno, osobito kad je riječ o seksu. Otišli su toliko  daleko da pričaju viceve o našim prohtjevima i da spredaju mitove kako nas ništa i nitko ne može zadovoljiti. E, dragi dečki se grdno varaju – otkrivamo 5 stvari koje mogu lako zadovoljiti svaku ženu pod plahtama…

1. Predigra 

Nikome nije drago kad se mora žuriti – nespretni smo, živčani, ne možemo se opustiti… Stoga za dobru predigru treba uvijek imati puno vremena – jer to što dolazi nakon toga, bit će još puno, puno bolje. 

2. Pitanje zaštite 

Nema ništa strašnije od toga da je muškarcima prije seksa razumljivo da će se žena pobrinuti za zaštitu. Dakle, radije se ranije dogovarajte s nama i pokažite vi inicijativu – prije nego postane prekasno… 

3. Bez drame 

Pa ne mora uvijek sve biti savršeno! U krevetu se slobodno možemo i smijati kao ludi, zezati se, isprobati nešto novo, mijenjati intenzitet i položaje… Muškarci koji su za vrijeme seksa strogi te „rade samo po shemi F49“ jer žele nešto dokazati samima sebi (te se uz to promatrati u ogledalu koliko su lijepi i krasni), mogu ostati kratkih rukava. 

4. Interesi i prohtjevi 

Žene žele da im netko udovoljava i ispunjava želje. Iskreno, da nas zadovoljite u krevetu, morate biti doista zainteresirani za to da mi dođemo na svoje. Naravno da ne želimo one-man-show – a znamo da ne želite niti vi. Dakle, važno je da se uskladimo – sebičnost nikome ne pomaže. 

5. Orgazam 

O da! Naravno da je orgazam kruna svake ljubavne igre. Ali, to ne znači da žena mora doživjeti vrhunac isključivo nakon penetracije. Muškarci se ne moraju suzdržavati do besvijesti, nego nam mogu -nakon svog vrhunca – pomoći (prstima, jezikom…) da i mi dođemo do željno iščekivanog sladostrašća. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0